Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Days Gone için Yeni Detaylar Paylaşıldı

 
- Oyun beş yıldır geliştiriliyor.
- İlk fikir Uncharted: Golden Abyss'den sonra ortaya çıkmış.
- 100'den fazla geliştirici oyun üzerinde çalışıyor, ekip 2016'dan bu yana ikiye katlandı.
- Oyunda virüs bulaşmış kişilere NERO (Ulusal Acil Durum Müdahale Örgütü) tarafından "enfekte" adı verilir.
- NERO, insanları karantinaya almak için 12 kontrol noktası işletti, ancak şimdi o alanlar terk edildi.
- Ana karakter Deacon'ın Boozer adlı paralı asker olan bir arkadaşı var.
- Hikayenin konusu hayatta kalmak, tedavi bulmak değil.
- Boozer'ın eşyalarını çalmak onu üzecek, ki bu da ilişkinizi etkileyecek.
- Oyunun dünyasında beş kamp yeri var ve Deacon buralara gidip ilişkiler kurmak zorunda. Pusu kampları kötü, normal kamplar ise iyi olarak tanımlanıyor. Pusu kampları yol kenarında size saldırabilir.
- Bölgeleri temizlemek hızlı seyahatin kilidini açar.
- Silahlar yağmur yüzünden eskimiş görünüyor.
- Araştırılacak büyük kasabalar mevcut.
- Silah dolapları ve güvenli evler cephanenizi doldurabileceğiniz yerler.
- Deacon dürbünüyle kampları izleyebilir.
- Deacon, Mongrels adlı bir motosiklet kulübünün üyesi.
- Av tüfekleri, keskin nişancı tüfekleri, molotof kokteylleri, tabancalar, LMG'ler, el bombaları ve napalm bombası gibi ateşli silahlar ve patlayıcılar mevcut.
- Zombilere oyunda Freakers deniliyor.
- Zombi sürüleri dünya geneline yayılmıştır.
- 300 zombiden oluşan bir sürü "bebek sürüsü" olarak tanımlanıyor, E3'teki demoda 500 zombi varmış.
- Zombi sürüleri yemek yemeli, içmeli ve birlikte seyehat etmelidir.
- Zombiler tüneller gibi karanlık yerlerde yaşar ve oralarda yuva yapar. Bu yuvaları temizlemenin yolları molotof kokteylleri, gaz kutuları ve petrol varilleri.
- Deacon'ın Sarah ile olan geçmişini öğrenebileceğiniz flashback görevleri olacak.
- Deacon'ın çevredeki eşyaları ve düşmanları gösteren bir "Hayatta kalma görüşü" var.
- Radyo kulelerine tırmanabilirsiniz.
- Getir götür ve zaman denemesi görevleri yok.
- Oyun 2019'un başlarında çıkacak.
- Fotoğraf modu doğrulandı.
- Oyunu bitirdikten sonra oynamaya devam edebileceksiniz.
- Hikaye modu 30 saat civarında sürecek.
- Boya, hız yükseltmesi, egzoz yükseltmesi ve benzeri motosiklet özelleştirmeleri olacak.
- Bir sürü toplanabilir ve loot.
- Besteci The Purge için müzik yapan Nathan Whitehead.
- Oyundaki para birimi kamp kredisi.
- Büyük metropol alanlar.
- Oyunda kamplar kurabileceksiniz.
- Oyunda köpekler bulunacak.
- Düşmanlar motosikletle gelirken sizi duyabilecek.
- Oyunlar bölümlere ayrılmış.
- The Ravager adı verilen ayı normal bir düşman tipidir.
- Oyunda motosikletle stunt yaptığınız için puan alırsınız.
- Menüler için Touchpad desteği.
- Farklı mevsimler yok ancak farklı hava koşulları var.
- Online oynanış yok.
- Oyun hem standart PS4'te hem de PS4 Pro'da 30FPS.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Days Gone PlayStation 4 Exclusive Bent Sony TPS
Xbox Game Pass'ten 21 Oyun Kaldırılıyor Game Informer Bugün Days Gone'ın İlk Bir Saatini Yayınlayacak [Güncelleme]
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Drima

11.5.2018 12:58:02

0
Çok güzel görünüyor. Oyun bittikten sonra gezme tozma işi hoşuma gitti açıkçası

Persona_Non_Grata

11.5.2018 09:34:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx Türkçe olmayacak ve 459 ₺ ön sipariş fiyatı olacak.
ve senin ezik pc ne asla çıkmayacak

Wayward Son

11.5.2018 00:16:31

0
Bari şu mesajı uyumadan önce görmeyeydim. Rüyalarıma gireceksin misafir.

rebidem

10.5.2018 22:35:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: rebidem Bölgeleri temizleyip hızlı seyahatin kilidini açmak, Silah dolapları ve güvenli evlerde cephane doldurmak, dürbün ile kampları izlemek,radyo kulelerine tırmanmak.Bütün far cry oyunlarında ne yapıyorsak kopyalayıp zombi koymuşlar.İnsan farklı bir şeyler bekliyor ama hazırı varken kim niye yenilik getirsin dimi?Bir kişi bulmuş formül 35 firma onu kopyalasın. Bütün açık dünya oyunları birbirinin laciverdi olsun.Bizde gidip bütün bu açık dünya oyunlarında aynı şeyleri yapıp duralım. The last of us gibi olmasını bekliyordum bu oyundan ama oyun ben far cry'ım diye bağırıyor.Umarım büyük metropol alanları denilen yerler biraz gerilimli olur da bir fark oluşur öbür oyunlardan.</blockquote> Last of usun ne farkı o var o da sıradan level ilerlemeli story oyunu. Yenilik olarak ufak tefek craft olayları hariç hiçbirşey devasa yenilik değilde zaten oyunda.
Last of us'ın ne mi farkı var :)Şaka herhalde bu,The Last of us bu saydığım far cry kopyası oyunların toplamından daha düzgün bir hikaye veriyor.Seni saçma sapan dağa bayıra salıp 30 tane birbirinin aynısı outpost'ları ele geçir ki hızlı seyahat noktası açılsın demiyor.Oyunun atmosferi zaman zaman insanı gerebiliyor. Yeri geliyor 1 zombi senin işini bitirebiliyor.En önemlisi ana karakter ile bağ kurabiliyorsun ve hikayenin devamını sürekli merak ediyorsun.

BSC Misafiri

10.5.2018 22:18:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 459 tl mi yok direk ps4 ile takas olsun.
Yok yok 700TL olur bilemedin 800.

BSC Misafiri

10.5.2018 21:29:51

0
459 tl mi yok direk ps4 ile takas olsun.

BSC Misafiri

10.5.2018 21:29:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: rebidem Bölgeleri temizleyip hızlı seyahatin kilidini açmak, Silah dolapları ve güvenli evlerde cephane doldurmak, dürbün ile kampları izlemek,radyo kulelerine tırmanmak.Bütün far cry oyunlarında ne yapıyorsak kopyalayıp zombi koymuşlar.İnsan farklı bir şeyler bekliyor ama hazırı varken kim niye yenilik getirsin dimi?Bir kişi bulmuş formül 35 firma onu kopyalasın. Bütün açık dünya oyunları birbirinin laciverdi olsun.Bizde gidip bütün bu açık dünya oyunlarında aynı şeyleri yapıp duralım. The last of us gibi olmasını bekliyordum bu oyundan ama oyun ben far cry'ım diye bağırıyor.Umarım büyük metropol alanları denilen yerler biraz gerilimli olur da bir fark oluşur öbür oyunlardan.
Last of usun ne farkı o var o da sıradan level ilerlemeli story oyunu. Yenilik olarak ufak tefek craft olayları hariç hiçbirşey devasa yenilik değilde zaten oyunda.

BSC Misafiri

10.5.2018 21:20:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: KinopioTaichou 30 fps olması üzdü be. Motorsiklete binip yollara düşmek zevkli olabilir.Hikayesine önem verebileceğim Ubisoft açık dünya konseptli oyun.Dying light,Infamous second son,Assassins creed 3,Horizon,Mad max,Far cry 5i arkada müzik açıp bitirmiştim.Zevk almıştım fakat hikaye gram sürükleyici değildi.Bu farklı olur bence. Bir de şu oyunlarda zombilere zombi densin artık.Farklı isim takıp duruyorsunuz olay yaşanmadan önce hiç mi zombili film,dizi izlememişler.Yok mantar,bakteri,virüs enfekte etmiş de ona göre ad koymuşsunuz.Geçin abi Zombi işte.
45+ fps nin tadını aldım GoW'da şahane idi.. Gözü yormuyor yağ gibi akıyor.. Keşke pro için alternatif 1080p 60fps olsaydı çok çok çok iyi olurdu.. Neyse bakalım oynayışa belki telafi ederler :D

veterangamer

10.5.2018 21:10:51

+1
Türkçe olmayacak ve 459 ₺ ön sipariş fiyatı olacak.

Uchigatana

10.5.2018 20:48:02

0
30 fps olması üzdü be. Motosiklete binip yollara düşmek zevkli olabilir.Hikayesine önem verebileceğim Ubisoft açık dünya konseptli oyun.Dying light,Infamous second son,Assassins creed 3,Horizon,Mad max,Far cry 5i arkada müzik açıp bitirmiştim.Zevk almıştım fakat hikaye gram sürükleyici değildi.Bu farklı olur bence. Bir de şu oyunlarda zombilere zombi densin artık.Farklı isim takıp duruyorsunuz olay yaşanmadan önce hiç mi zombili film,dizi izlememişler.Yok mantar,bakteri,virüs enfekte etmiş de ona göre ad koymuşsunuz.Geçin abi Zombi işte.

BSC Misafiri

10.5.2018 20:29:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hikayeye abanmazlarsa ortalama bir oyun olur..Bir amaç olmalı yoksa o dünyada zevkine zombi öldürmek bi yerden sonra sıkar..
Yeme içme, pisikoloji, barınma base ve coop-multi-single opsiyonu olursa sıkmaz ;)

resh_aykut

10.5.2018 20:19:45

0
Bu oyunda beğenmediğim 2 şey var biri Zombilerin kağıt gibi olması. Days gone dakiler vicuduna aldığı 1 kurşunla ölüyor. Zombi dediğin kafadan ölür. Dying Light bu konuda fazlasıyla iyiydi. İkincisi kağıt gibi zombi olmasından kaynaklanan vuruş hissi eksikliği. Pek çok oyunda trailerdan bile hissedilir bir unsur. Vuruş hissinin nasıl güçlü bir şekilde hissedildiğini The last of us oynamış bir kişi rahatlıkla anlayabilir.

Metal-Gear

10.5.2018 20:03:12

0
Beklentilerimin altında özellikler değil, ben beğendim. Tedavi arayışı olmayışı çok daha iyi olmuş, öyle bir dünyada anca hayatta kalmaya çalışırsın ya da intihar edersin ikisinden biri olur olsa olsa. Kalabalık sürü trailer'da reklam amaçlı mıydı acaba diye şüpheler vardı, anlaşılıyor ki 300 - 500 kovalayacaklar. Eminim eğlenceli bir post apokaliptik aksiyon oyunu geliyor.

rebidem

10.5.2018 20:02:41

+1
Bölgeleri temizleyip hızlı seyahatin kilidini açmak, Silah dolapları ve güvenli evlerde cephane doldurmak, dürbün ile kampları izlemek,radyo kulelerine tırmanmak.Bütün far cry oyunlarında ne yapıyorsak kopyalayıp zombi koymuşlar.İnsan farklı bir şeyler bekliyor ama hazırı varken kim niye yenilik getirsin dimi?Bir kişi bulmuş formül 35 firma onu kopyalasın. Bütün açık dünya oyunları birbirinin laciverdi olsun.Bizde gidip bütün bu açık dünya oyunlarında aynı şeyleri yapıp duralım. The last of us gibi olmasını bekliyordum bu oyundan ama oyun ben far cry'ım diye bağırıyor.Umarım büyük metropol alanları denilen yerler biraz gerilimli olur da bir fark oluşur öbür oyunlardan.

BSC Misafiri

10.5.2018 19:51:54

0
Hikayeye abanmazlarsa ortalama bir oyun olur..Bir amaç olmalı yoksa o dünyada zevkine zombi öldürmek bi yerden sonra sıkar..

BSC Misafiri

10.5.2018 19:38:08

0
Heyecan verici bir şey göremedim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Days Gone
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız