Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Days Gone Yönetmeni Jeff Ross Tasarım Direktörü Olarak Crystal Dynamics'e Katıldı

 
 
Hayatta kalma zombi aksiyon oyunu Days Gone'un yönetmeni Jeff Ross, Tomb Raider geliştiricisi Crystal Dynamics'e ekibine Tasarım Direktörü olarak katıldığını duyurdu. Ross, Twitter aracılığıyla bu durumu açıkladı.
 
Ross gönderide şunları söyledi: "Crystal Dynamics'te Tasarım Direktörü olarak işe başladığımı sizlere duyurmaktan heyecan duyuyorum. Yeni projenin yanı sıra gerçekten harika insanlardan oluşan ekip. Heyecanımı dile getirmekten başka bir şey söyleyemiyorum."
 
 
 
Ross ve yazar John Garvin, Days Gone stüdyosu Sony Bend'den Aralık 2020'de ayrıldı. Öte yandan Crystal Dynamics bu hafta yeni bir Tomb Raider oyununun geliştirilmekte olduğunu ve bu oyunun Unreal Engine 5 motoruyla geliştirildiğini duyurdu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Days Gone PlayStation 4 Exclusive Bent Sony TPS
Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer Duyuruldu Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint'e Artık Güncelleme Gelmeyeceğini Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Days Gone
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız