Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Days Gone 1.05 Yama Notları Yayınlandı

 
 
Bend Studio, Days Gone'un PC versiyonu için yepyeni bir güncelleme yayınladı. Yama 1.05, oyuncuların yaşadığı birkaç hatayı düzeltiyor. 
 
Oyunu güncellemek için Steam hesabınıza girin ve ardından kütüphanenizde bulunan Days Gone oyununun üstüne tıklayıp ''güncelle'' butonuna basın.
 
Days Gone Güncellemesi 1.05 Sürüm Notları:
 
Grafiksel İyileştirmeler
-Sürüş sırasında motosikletin arkasındaki bulanıklık sorunu düzeltildi.
 
Performans Geliştirmeleri
-Ödül alırken veya öğe teslim ederken diğer satıcılarla düzgün bir şekilde etkileşime geçememe ile ilgili sorunlar düzeltildi.
-Kilitlenme düzeltmeleri
 
Diğer Değişiklikler
-16:10 formatında UI öğeleriyle ilgili hizalama sorunları düzeltildi 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Days Gone PlayStation 4 Exclusive Bent Sony TPS
Fuuraiki 4 Genel Bakış Fragmanı Watch Dogs Legion 5.0 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2021 08:49:09

0
Dikkat edilirse ne kadar işe yaramaz oyun varsa bu oyunları belki hiç olmazsa maaliyetini çıkarsın diye PCye de portluyor. Playstationda bir sürü iyi oyun var bari eskileri portla değil mi. Misal Last of Us, Killzone 3, Uncharted serisi... Neyse ki rpcs3 varda PS3 oyunlarını oynadım ama PS4 için ne portlama var ne de ....

BSC Misafiri

9.7.2021 17:57:22

0
Playstation 5 de oynadım kesinlikle Playstation özel ip olacak kalitede bir oyun değil en küçük ara sahne den önce yükleme ekranı giriyor oyun sürekli yükleme ekranları ile kesilip duruyor bu da rahatsız edici bir deneyim sunuyor, playstation nasıl razı olmuş o şekilde piyasaya sürülmesine anlamış değilim.

BSC Misafiri

7.7.2021 22:11:23

0
Bu oyunun en büyük hatası sunumu, oyun böyle kesik kesik ara sahnelerle dolu, görevlerde iki adımda bir yükleme ekranı giriyor, konu sıradan ve karakterler kendinden soğutuyor, diyaloglar sıradan, elle tutulabilecek tek yanı zombi sürüleri ve belki çocuk zombi konsepti, onlarda da ilk gameplay'deki yayınlan ile ilgisi yok, potansiyeli olan kısımlarda bile eksik kalmış...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Days Gone
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız