Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Days Gone Ön Siparişe Açıldı

 
SIE Bend Studio tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon zombi oyunu Days Gone Türkiye PlayStation Store'da da ön siparişe açıldı.

Dijital Deluxe sürümün fiyatı 489,00 TL.

Ön sipariş bonusları: Hız, savunma ve seyahat güçlendirmesi için motosiklet yükseltme paketi ve bir arbalet.

Dijital Deluxe sürüm içeriği: Days Gone ana oyun, bir dijital sanat kitabı ve dijital oyun müzikleri, üç motosiklet kaplaması, ingiliz anahtarı hızlı tamir aleti ve bir PlayStation 4 dinamik teması.

US PlayStation Store'da Days Gone'ın standart sürümü 60 dolardan, dijital deluxe sürümü ise 70 dolardan ön siparişe açıldı. Türkiye dahil olmak üzere Avrupa bölgesine dahil olan PlayStation Store'larda ise sadece dijital deluxe sürüm ön siparişe açıldı. God of War ve Detroit: Become Human'da da aynısı olmuştu.

Days Gone 26 Nisan 2019'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS STORE TR Days Gone PlayStation 4 Exclusive Bent Sony TPS
Dark Souls Trilogy Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemelerinde 3. Gün Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.1.2019 23:40:19

0
Arkadaşım haklısın ama sadece bir şey dicem yorumuna katılarak. biliyorsun ps türkiye kutulu oyunu ucuzlatıyor diye ceza yedi. kendi çıkarttığı oyunları ve rockstar oyunlarını. aynı manada kur fırladıgı donemde bi dava açıldığı için fiyatlar kur düştüğü halde düşmüyor ve dijital oyun ingiltere üzerinden. haklısın yani yeni oyunlar ps4 de alınamıyor düzenleme şart . bu arada ben ap ayrı bi kişiyim alıntı yaptığını misafir degil.
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Çok ciddi bir soru soracağım iq yetmezliği mi yaşıyorsun ? Yoksa avrupa'da o fiyatlarda kdv falan yok mu sanıyorsun ? O kadar da değildir heralde diyeceğim ama yorum o kadar vahim. Ki dediğimizin neresi yanlış anlamadım. Örneğin RE2 xbox için 210 TL pc için 210 TL iken nasıl oluyor da PSN'de 400 TL oluyor. Ya da metro exodus için de aynı durum geçerli. PSN'i özel kılan ne acaba çok merak ettim. Açıklasana bi mantığını cidden merak ettim çünkü. Yoksa boş boş sahip olduğun konsolu savunma çabası mı bu ?
quote:

Orjinalden alıntı: osimdioyuncu KDV + ÖTV nedir bilmeyen adamlar gelmiş hala burada 70 abd doları eşittir 70 euro eşittir 70 ingiliz sterlini eşittir yapıyor hala sırf sony'e çıkıyor sesleri herhalde diğer oyunlar sanki çok mu ucuza satılıyor burada kimseyi savunduğum yok fakat ülkenin durumunu bu kadar da görmezden gelmeyin evden dışarı sadece bakkala mı gidiyorsunuz anlamadım ki oraya bile giden kişinin poşetin 0.25 kuruş olduğunu ülkenin ekonomisinin bi haber olduğunu anlamak ve hala bunlarla tartışmak yeter artık sıktınız valla diyorum bak şimdi gelir biri omo mk11 çoğ ucuza sotoloyor diye gelen mi dersin ps tr yetkilisini suçlayan mı dersin valla yeter daa

kaan0101

21.1.2019 22:45:46

0
sony kullanıcılara saplama vol 6373792247282

BSC Misafiri

21.1.2019 13:45:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben sadece kimseye haksız yere atılıp tutulmasın, emekleri yenmesin derdindeyim çünkü bizler için uğraşan ve aynı bizlerin burda derdi neyse onlarında paylaştığı yani bizden biri olan böyle insanlar zor gelir ve oyuncularla ilgililer.Ben Playstatıon desteği aradığımda bende fazla düştüler konunun üstüne.Bu insanlar fiyatlar konusunda ne gerekiyorsa yapıyorlar ve her oyunun bir sınırı var.A oyun AA oyun AAA oyun AAA+ oyun ların farklı fiyatlandırmaları var, bunları göz önünde bulundurmak önemli.Birde bu fiyatlar yüksek olsun yada düşük olsun burdaki insanların günahı ne, geliştirici yani oyunun sahibi kimse o önemli, zaten buradaki insanlar elinden geleni yapıyor, dahada fazlasını istiyorsanız bu insanlara kullanacağı bir koz vereceksinizki geliştirici ekip te ülkemizden zarar etmeyeceğine ikna olsun ve dahada aşağı çeksin ama böylelikle geriye gitmekten başka birşey olmaz...Playstatıon özel oyunları diğer karşılığı oyunlardan daha uygun çıktığının ve bizler için fiyatların oyuncular uyarılarak gecikmeli olarak artırıldığına herkes şahittir ve bu insanların onca emekleri varken vede bu zor koşullarda halen devam ediyorlarken yok bilmem şöyle, yok bilmem birşey yapmıyorlar denmesi hak yemekten başka birşey değil.Fiyatlar yüksekse birkaç ay bekler alınır, parası olan gider alır bu bir tercih meselesi bütçeye göre, şurda güzelce yorum okumak varken, yorumları okumak eğlenceli oluyor haberden çok, ama böyle haksızlıklar benim canımı sıkıyor...Ben burda herkesin derdini anlıyorum ama benide anlasınlar biraz istiyorum, benimde her oyunu alamıyacağım için öncelik sıram var ve bu nedenle beni önemseyen oyunlara öncelik verip diğer oyunları zamana bırakıyorum , hiçbirşeyde kaybetmiyorum...Herkes şunu anlasın artık diğer firmaların büyük bütçeli oyunlarınında bu fiyatlara belkide daha fazlasına çıkabileceğini ve bu insanlarında biz oyuncular için büyük emek sarfettiklerini, bu nedenle daha fazla haksızlık yapmayalım lütfen.
O zaman MK11 niye ucuz ? O da yetmez aynı oyun dijital olarak Steam de 110 tl iken PS4 neden daha pahalı ? Xbox Store da aynı oyun daha ucuzken Steam de daha ucuzken PSN de niye daha pahalı ? Üçü de KDV ÖTV ödüyor ? Geçin bu işleri .
MK 11 , Days gone bütçesinde bir oyun değil.MK 11 gibi oyunlarda sonradan karakter satılması moda bakınız tekken 7, dead or alive 5.Birde ona bakarsan DOA 5 in bedava sürümü var 6 karakter açık, diğer bütün herşeyi sonradan satın alıyorsun.Steam birçok şeyden feragat ettiği için hem ps4 ten, hemde xbox dan ucuz olabiliyor.PS ve Xbox tarafı karşılıklı hem ucuz, hemde pahalı oyunları var.Xbox one oyunu Sea Of Thieves, ps4 e son çıkan özel oyunlarından pahalı, Sea Of Thieves az bütçesi olan yarım bir oyun.Burda bütçe olarak A,AA,AAA,AAA+ oyun maliyetlerine ve geliştiricinin en alt zarar etmeyeceği sınır olarak bakmak mantıklı.Her sene çıkan assassins creed gibi AAA dediğimiz büyük büyçeli oyunlar fazla emek sarfedilmediği için zarar etmsi zordur ama 5 ila 6 sene yada daha fazla benim tabirimle AAA+ dediğim RDR2 gibi oyunlar hem büyük paralar harcanması hemde çok büyük emek ve zaman harcanmasından dolayı, olası bir kötü senaryoda kolayca zara uğrar.
Saçma Mortal Kombat'ın mı bütçesi rahat Days Gone kadar vardır. O animasyonlar, ara sahneler, görsellik çoluk çocuk işi değil.

BSC Misafiri

21.1.2019 12:32:37

0
İyi olmuş beter olun.Oyunlar ucuzlasın diye insanlar ne güzel kampanya başlattı.Forumda 3,5 sony trolü var.Gelip gelip sabote ettiler konuyu gelmişler burada birde onlardan biri olan adı lazım değil birisi sony tr ye laf atmış.Sony maaşını yatırmadı herhalde bu ay bu kişinin.Size müstehak.Özel oyun diye diye yırtınıyordunuz alın size özel oyun,özel fiyat.

BSC Misafiri

21.1.2019 11:29:33

0
burada böyle tartışacağınıza sony ve xbox fanboyları birbirlerine bok atmak yerine hakkında konuşmayıp o oyunu almasanız olmuyor mu siz sanıyor musunuz ki o adamlar buradaki yorumları çok tiiye alıyor da deli gibi tartışmıssınız

kataaay

21.1.2019 09:37:00

+3
Çok ciddi bir soru soracağım iq yetmezliği mi yaşıyorsun ? Yoksa avrupa'da o fiyatlarda kdv falan yok mu sanıyorsun ? O kadar da değildir heralde diyeceğim ama yorum o kadar vahim. Ki dediğimizin neresi yanlış anlamadım. Örneğin RE2 xbox için 210 TL pc için 210 TL iken nasıl oluyor da PSN'de 400 TL oluyor. Ya da metro exodus için de aynı durum geçerli. PSN'i özel kılan ne acaba çok merak ettim. Açıklasana bi mantığını cidden merak ettim çünkü. Yoksa boş boş sahip olduğun konsolu savunma çabası mı bu ?
quote:

Orjinalden alıntı: osimdioyuncu KDV + ÖTV nedir bilmeyen adamlar gelmiş hala burada 70 abd doları eşittir 70 euro eşittir 70 ingiliz sterlini eşittir yapıyor hala sırf sony'e çıkıyor sesleri herhalde diğer oyunlar sanki çok mu ucuza satılıyor burada kimseyi savunduğum yok fakat ülkenin durumunu bu kadar da görmezden gelmeyin evden dışarı sadece bakkala mı gidiyorsunuz anlamadım ki oraya bile giden kişinin poşetin 0.25 kuruş olduğunu ülkenin ekonomisinin bi haber olduğunu anlamak ve hala bunlarla tartışmak yeter artık sıktınız valla diyorum bak şimdi gelir biri omo mk11 çoğ ucuza sotoloyor diye gelen mi dersin ps tr yetkilisini suçlayan mı dersin valla yeter daa

cdk3y

21.1.2019 09:35:45

0
Fiyatların böyle olmasında xbox'ın etkisi çok büyük bence. Rekabet ortamı yaratamadılar ki. Adamlarda istedikleri gibi at koşturuyorlar. Oyun falan çıkışından aşağı yukarı 1 yıl sonra alacağız ya ben alıştırdım kendimi zaten GOW'u bile daha 1 hafta önce aldım 110 TL'ye kaç ay olmuş çıkalı oyun.O da GOW olduğu için yani başka oyuna o kadar da vermem.

BSC Misafiri

21.1.2019 08:37:06

0
Geçen biri bana live golda ne kadar d.malıyorsun demişti. Üsttekinin dediğine bak. Savun savun babanın firması sonuçta. Aç gözünü aç aç. Sen oynarsın peki ya başkası??? Tepki gösterecekleri yerde gelip saçmalıyor bu sonyboylar ona çok üzülüyorum. Fanboyluk başa vurmuş neyse oyunlara 500-500 d.malmaya devam. Kafanı çalıştırıp bana paragraf boyutunda bir şeyler saçmalayacağına market araştırması yapsan steam ve microsoft ile psn arasındaki farkı görecektin.

BSC Misafiri

21.1.2019 08:36:52

0
Şöyle düşünün 1TL $5'a eşit ama 1$ 1TL'ye eşit değil avrupa bizi kıskanıyor

BSC Misafiri

21.1.2019 08:36:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Exclusive oyun dedik 500 ü çaktılar. 20 saat oynayıp bitirdikten sonra yüzüne bakmam bu oyunun niye 500 vereyim. Üstteki de sony tr yi savunmul babasının malı zaten. Geçin bu ayakları soydu soğana çevirdi sony bizi. Microsoft sende seneye daha rekabetçi ol yemişim exini. 2 exc oyun ps4 fiyatı bu ne be. Sadece bunlar da değil. Microsoft store ve steam ile dağlar kadar fiyat farkı var. Adamlar 100-200 e alıyoe biz 300-400. Bir sonraki nesil asrın oyununu çıkarsın sony fiyatlar böyle olacaksa microsofta geçeceğim. Exc hype na kapıldık sömürüldük.
Herkes istediği konsola geçmekte özgür, ben memnunum konsolumdan.Parasının hakkını veremeyen oyunlara para vermektense, parasını sonuna kadar hakeden oyunlara para vermeyi tercih ederim.Days gone üzerinde çok emek olan bir oyun, hem de Türkçe, o nedenle hiç zoruma gitmez çıktığı gibi alıp oynayacağım.Oyunun bu fiyatı çoğu dengi oyuna göre ve 70 euroyu kur farkıyla çarpıp vergileri de üzerine eklediğinde normal.Call of duty black ops 4 digital deluxe 869 tl buna ne diyeceksiniz.Playstatıon Türkiye geliştirici ekipleri iyi idare ediyor, ülkemize inançları oluyor bu nedenle yoksa call of duty gibi, diğer oyunlar gibi 600 lü fiyatları devirirdi hiç kuşkunuz olmasın.Dijital de diğer dağıtımcı firmalar Sony Türkiye nin ucuz oyun satıyor diye ceza almasını sağladığı için kutulu oyunlarla arasındaki fark azaldı, Xbox ında Playstatıon kadar etkisi olsaydı onlar aynı duruma düşerdi. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu fark edip zamanında desteğimizi yarım yamalak değilde hepbirlikte gösterebilseydik daha iyi olurdu, Sony Türkiye ucuz oyun satıyor diye ceza yemesine sevinen oyuncular oldu çünkü konulara hep yüzeysel bakılıyor...Bir tarafta dağıtımcı firmaların ucuz oyun satıyor diye baskısı, bir tarafta oyuncuların fiyatlardan memnuniyetsizliği ve tepkisi, güldürmeyen komedi gibi..Sinan Akkol beyde içinde bulundukları bu durumu yazısında güzelce anlatmıştı.
Kaç yaşındasın ? :D Yeminle ps fanfiction yazmışsın.

BSC Misafiri

21.1.2019 08:36:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Kardeşim madem MK11 Days Gone bütçesinde bir oyun değil ( Ki öyle.. En azından 3 senedir geliştiriliyor bu oyun ) neden PSN TR'de 459 TL'den satılıyor ?! HA premium edition diyeceksin. 144 TL Steam'de Premium Edition ... 460 TL Premium Edition Xbox One Store da.. O da kazık. Ama bu demek değil ki bu oyun AAA oyun değil. Basbaya AAA oyun fiyatı işte. Bu arada Steam de KDV ve ÖTV ödüyor. Boşuna kasmayın kendinizi Sony savunucaz diye.. Rahat olun öyle veya böyle PSN TR kazıklıyor işine geldi mi MS de ona keza. Ha bana soracak olursan bende PC, PS4, Switch var. Excleri konsollara multiplatform oyunları PC'ye alıyorum. Steam ana platformum. PS4 oyunlarını ise genelde Spotçulardan alıyorum.
Bir oyunu seviyorsam, değer veriyorsam kesinlikle spotcudan almam, aldığım oyunun verdiğim paranın bir getirisi olsun isterim, doğrusuda o.Mesela bir oyunun bütçesi 20 milyon dolar ise, 20 milyon dolardan sonra kara geçer, diğer oyunun bitçesi 40 milyon dolarsa , 40 milyon dolardan sonra kara geçer bunu demek istedim.Her oyunun zarar edebileceği farklı alt sınırları vardır diye düşünüyorum.Ülkemizde fiyat düşük olsun diye onların para birimiyle 40 euro ya düşürülürse, geliştirici ekibin kara geçmesi için satacağı oyun adeti artmış olacak, belkide herhangi bir olumsuzluktan dolayı o adetlere ulaşamıyacak bile (Oyuncular olarak geliştirici ekibe bir güven vermemiz gerek ancak o zaman isteklerimize kısmen ulaşabiliriz ama bu tepkilerle bu zor.) Konsollar lüks tüketime giriyor diye biliyorum, fazladan bir vergisi daha var.PS2 nin kırık olduğu dönemlerde bile oyunlarımı hep orjinal aldım, konsolumu kırdırmadım.Verdiğim paranın boşa gitmesi benim gözümde aldığım oyunu değersizleştiriyor, spotcudan 50 ila 80 lira ucuz alacam diye ileride getirisi olabilecek içeriklerden vazgeçmiş olurum....Oyunlara değer vermesem , oyunlarımı spotculardan alsam inan bu kadar derde düşmem .Birde ben Sony savunulucuğu yapmıyorum, yaptığımı düşünmüyorum,Sadece Sony Türkiyenin elinde olmayan sebeplerden kaynaklanan şeylerden dolayı sorumlu tutulması, benim bağdaştıramadığım tek şey.

# Ace #

21.1.2019 02:27:24

+1
Bu fiyatın savunulacak bir yanı olamaz en azından ülke bazlı bir şekilde özel bir fiyatlandırma gelmesi için çalışmak lazım. Ama psn tr ekibi biz bir bok yapamıyoruz psn uk bağlıyız demeyi kesmedikçe bir arpa boy yol bile gidilemez. Burada şu kur bu kadar tl demeden önce bizden istenilen rakamın ülke şartlarına göre ne derece mantıklı olduğunu düşünmek lazım. Ha biliyoruz 60 dolarlık oyun hiçbir zaman 60 tl olmayacak ama bir oyuna askeri ücretin 4/1'ni istemek saçmalık.

mehmetalpertr

21.1.2019 00:45:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: osimdioyuncu KDV + ÖTV nedir bilmeyen adamlar gelmiş hala burada 70 abd doları eşittir 70 euro eşittir 70 ingiliz sterlini eşittir yapıyor hala sırf sony'e çıkıyor sesleri herhalde diğer oyunlar sanki çok mu ucuza satılıyor burada kimseyi savunduğum yok fakat ülkenin durumunu bu kadar da görmezden gelmeyin evden dışarı sadece bakkala mı gidiyorsunuz anlamadım ki oraya bile giden kişinin poşetin 0.25 kuruş olduğunu ülkenin ekonomisinin bi haber olduğunu anlamak ve hala bunlarla tartışmak yeter artık sıktınız valla diyorum bak şimdi gelir biri omo mk11 çoğ ucuza sotoloyor diye gelen mi dersin ps tr yetkilisini suçlayan mı dersin valla yeter daa
Affedersin ama Resident Evil 2 Remake Steam 209 TL Deluxe 239 TL, Xbox Live 209,75 Deluxe 239,50... PSN TR 399 TL.. Al burdan yak.. Bu arada ben 47 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama dalga geçerek konuşulacak yaşı çoktan geçtik. Ve ben OMO MK11 şu kadar ucuz demedim. AMA MK11 şu kadar dedim. Ayıptır..

hagiosmann

21.1.2019 00:20:06

+2
quote:

Orjinalden alıntı: osimdioyuncu KDV + ÖTV nedir bilmeyen adamlar gelmiş hala burada 70 abd doları eşittir 70 euro eşittir 70 ingiliz sterlini eşittir yapıyor hala sırf sony'e çıkıyor sesleri herhalde diğer oyunlar sanki çok mu ucuza satılıyor burada kimseyi savunduğum yok fakat ülkenin durumunu bu kadar da görmezden gelmeyin evden dışarı sadece bakkala mı gidiyorsunuz anlamadım ki oraya bile giden kişinin poşetin 0.25 kuruş olduğunu ülkenin ekonomisinin bi haber olduğunu anlamak ve hala bunlarla tartışmak yeter artık sıktınız valla diyorum bak şimdi gelir biri omo mk11 çoğ ucuza sotoloyor diye gelen mi dersin ps tr yetkilisini suçlayan mı dersin valla yeter daa
1) 70 euro içinde %19 VAT da var, bizde KDV %18! 2) Dijital Oyunda ÖTV YOK! 3) Poşet avrupada senelerdir paralı! Öğrenin de gelin artık bir zahmet!.

osimdioyuncu

20.1.2019 23:24:34

0
KDV + ÖTV nedir bilmeyen adamlar gelmiş hala burada 70 abd doları eşittir 70 euro eşittir 70 ingiliz sterlini eşittir yapıyor hala sırf sony'e çıkıyor sesleri herhalde diğer oyunlar sanki çok mu ucuza satılıyor burada kimseyi savunduğum yok fakat ülkenin durumunu bu kadar da görmezden gelmeyin evden dışarı sadece bakkala mı gidiyorsunuz anlamadım ki oraya bile giden kişinin poşetin 0.25 kuruş olduğunu ülkenin ekonomisinin bi haber olduğunu anlamak ve hala bunlarla tartışmak yeter artık sıktınız valla diyorum bak şimdi gelir biri omo mk11 çoğ ucuza sotoloyor diye gelen mi dersin ps tr yetkilisini suçlayan mı dersin valla yeter daa

Berkayselcuk

20.1.2019 22:04:33

0
Sterlin hesabi yapanlar, isi iyi idare ediyor diyenler, ingiltere store da 65 sterline satiliyor oyun. Arti xbox tr de ayni sekilde ingiltere merkezli yonetiliyor. Azicik asagimizda BAE de 350 lira oyun. Lafin kisasi is cozmek isteyen cozer. Ama son yorumlardan anladigim memnun gayet millet halinden.

Wayward Son

20.1.2019 20:26:24

+4
Mustafa Yiğit, kendine hesap açsa da misafir olarak yazmaktan kurtulsa. Kıyamam :) Çok cin fikirli misafir (!) arkadaşımız, bu oyunun (ve diğer tüm oyunların) neden Rusya, Endonezya gibi ülkelerde özel olarak fiyatlandırıldığını ya da RE 2'nin neden Xbox'ta daha ucuz olduğunu da bir zahmet açıklasın. Koskoca Sony, hadi Steam gibi kur eşitlemesini geçtim, daha makul fiyat çekemiyor diyemez kimse. Gülerim. Hiçbir şekilde gidip TR mağazasından almam bu oyunu. Giderim Endonezya'dan çakarım, Sony TR de avucunu yalar.

mehmetalpertr

20.1.2019 20:24:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: keremec <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://store.donanimhaber.com/d7/95/2f/d7952f7c2351e8f3a720f32dc3201003.PNG" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://store.donanimhaber.com/d7/95/2f/d7952f7c2351e8f3a720f32dc3201003.PNG" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://store.donanimhaber.com/19/2a/6a/192a6ab4ae78662957b3f7a8723e7358.PNG" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://store.donanimhaber.com/19/2a/6a/192a6ab4ae78662957b3f7a8723e7358.PNG" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://store.donanimhaber.com/8a/a7/03/8aa7031e365bdc30a5fa8484e9afa8fd.PNG" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://store.donanimhaber.com/8a/a7/03/8aa7031e365bdc30a5fa8484e9afa8fd.PNG" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>
Kardeşim çok güzel bir iş yapmışsında USA'da oyun fiyatı genel olarak 59,99 US $, UK yani İngiltere'de 49,99 Sterlin, EU yani Avrupa'da ise 69,99 Euro. PSN TR ise UK ya bağlı yani 49,99 Sterlin üzerinden hesaplanması lazım. Ha Premium Edition ise o zaman 59,99 Sterlin olur.

mehmetalpertr

20.1.2019 20:13:01

0
Kardeşim madem MK11 Days Gone bütçesinde bir oyun değil ( Ki öyle.. En azından 3 senedir geliştiriliyor bu oyun ) neden PSN TR'de 459 TL'den satılıyor ?! HA premium edition diyeceksin. 144 TL Steam'de Premium Edition ... 460 TL Premium Edition Xbox One Store da.. O da kazık. Ama bu demek değil ki bu oyun AAA oyun değil. Basbaya AAA oyun fiyatı işte. Bu arada Steam de KDV ve ÖTV ödüyor. Boşuna kasmayın kendinizi Sony savunucaz diye.. Rahat olun öyle veya böyle PSN TR kazıklıyor işine geldi mi MS de ona keza. Ha bana soracak olursan bende PC, PS4, Switch var. Excleri konsollara multiplatform oyunları PC'ye alıyorum. Steam ana platformum. PS4 oyunlarını ise genelde Spotçulardan alıyorum.

keremec

20.1.2019 19:16:05

+7
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

20.1.2019 18:54:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Exclusive oyun dedik 500 ü çaktılar. 20 saat oynayıp bitirdikten sonra yüzüne bakmam bu oyunun niye 500 vereyim. Üstteki de sony tr yi savunmul babasının malı zaten. Geçin bu ayakları soydu soğana çevirdi sony bizi. Microsoft sende seneye daha rekabetçi ol yemişim exini. 2 exc oyun ps4 fiyatı bu ne be. Sadece bunlar da değil. Microsoft store ve steam ile dağlar kadar fiyat farkı var. Adamlar 100-200 e alıyoe biz 300-400. Bir sonraki nesil asrın oyununu çıkarsın sony fiyatlar böyle olacaksa microsofta geçeceğim. Exc hype na kapıldık sömürüldük.
Herkes istediği konsola geçmekte özgür, ben memnunum konsolumdan.Parasının hakkını veremeyen oyunlara para vermektense, parasını sonuna kadar hakeden oyunlara para vermeyi tercih ederim.Days gone üzerinde çok emek olan bir oyun, hem de Türkçe, o nedenle hiç zoruma gitmez çıktığı gibi alıp oynayacağım.Oyunun bu fiyatı çoğu dengi oyuna göre ve 70 euroyu kur farkıyla çarpıp vergileri de üzerine eklediğinde normal.Call of duty black ops 4 digital deluxe 869 tl buna ne diyeceksiniz.Playstatıon Türkiye geliştirici ekipleri iyi idare ediyor, ülkemize inançları oluyor bu nedenle yoksa call of duty gibi, diğer oyunlar gibi 600 lü fiyatları devirirdi hiç kuşkunuz olmasın.Dijital de diğer dağıtımcı firmalar Sony Türkiye nin ucuz oyun satıyor diye ceza almasını sağladığı için kutulu oyunlarla arasındaki fark azaldı, Xbox ında Playstatıon kadar etkisi olsaydı onlar aynı duruma düşerdi. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu fark edip zamanında desteğimizi yarım yamalak değilde hepbirlikte gösterebilseydik daha iyi olurdu, Sony Türkiye ucuz oyun satıyor diye ceza yemesine sevinen oyuncular oldu çünkü konulara hep yüzeysel bakılıyor...Bir tarafta dağıtımcı firmaların ucuz oyun satıyor diye baskısı, bir tarafta oyuncuların fiyatlardan memnuniyetsizliği ve tepkisi, güldürmeyen komedi gibi..Sinan Akkol beyde içinde bulundukları bu durumu yazısında güzelce anlatmıştı.

bughunt

20.1.2019 17:46:16

+6
playstation pro da spiderman hariç sadece tüm exculisive oyunlar yüklü,yeni xbox çıkınca satmayacam,kıracam.Bir oyuna 500 tl verip keyfini çıkarmaktansa,konsolu kırarak daha fazla keyif alacağımı umuyorum

kataaay

20.1.2019 14:50:10

+3
Boş yapıcılık ya da fanlık çok zor bir durum olsa gerek. Metro Exodus ilk duyurulduğunda Steam'de 90 tl'ye satıldı sonradan fiyat 210 tl'ye çekildi. Xbox mağazasında 180 TL. PSN'de ise sadece 300 TL. Resident Evil 2 Remake Steam ve Xbox'da 210 TL PSN'de ise sadece 400 TLcık. Xbox özel oyunları Xbox mağazasında sabit fiyata satılıyor, tavan fiyat 60 dolarlık oyunlar için 240 TL. Xbox özel oyunları çöp-düşük bütçeli diyeceksen onlar için de Gears ve Forza örnekleri var. Aklıma ilk gelen örnekler bunlar daha bir sürü oyun var böyle. Bu oyunlarında mı bütçesi düşük ? Yoksa ortada bir tane keriz silkeleme çabasında olan güruh mu var. Gerçi senin gibi kafalar olduğu sürece adamlar keriz silkelemeye devam edecektir.

BSC Misafiri

20.1.2019 13:41:16

+1
Exclusive oyun dedik 500 ü çaktılar. 20 saat oynayıp bitirdikten sonra yüzüne bakmam bu oyunun niye 500 vereyim. Üstteki de sony tr yi savunmul babasının malı zaten. Geçin bu ayakları soydu soğana çevirdi sony bizi. Microsoft sende seneye daha rekabetçi ol yemişim exini. 2 exc oyun ps4 fiyatı bu ne be. Sadece bunlar da değil. Microsoft store ve steam ile dağlar kadar fiyat farkı var. Adamlar 100-200 e alıyoe biz 300-400. Bir sonraki nesil asrın oyununu çıkarsın sony fiyatlar böyle olacaksa microsofta geçeceğim. Exc hype na kapıldık sömürüldük.

BSC Misafiri

20.1.2019 13:41:12

0
100 TL olunca alacaktım zaten.

BSC Misafiri

20.1.2019 13:40:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben sadece kimseye haksız yere atılıp tutulmasın, emekleri yenmesin derdindeyim çünkü bizler için uğraşan ve aynı bizlerin burda derdi neyse onlarında paylaştığı yani bizden biri olan böyle insanlar zor gelir ve oyuncularla ilgililer.Ben Playstatıon desteği aradığımda bende fazla düştüler konunun üstüne.Bu insanlar fiyatlar konusunda ne gerekiyorsa yapıyorlar ve her oyunun bir sınırı var.A oyun AA oyun AAA oyun AAA+ oyun ların farklı fiyatlandırmaları var, bunları göz önünde bulundurmak önemli.Birde bu fiyatlar yüksek olsun yada düşük olsun burdaki insanların günahı ne, geliştirici yani oyunun sahibi kimse o önemli, zaten buradaki insanlar elinden geleni yapıyor, dahada fazlasını istiyorsanız bu insanlara kullanacağı bir koz vereceksinizki geliştirici ekip te ülkemizden zarar etmeyeceğine ikna olsun ve dahada aşağı çeksin ama böylelikle geriye gitmekten başka birşey olmaz...Playstatıon özel oyunları diğer karşılığı oyunlardan daha uygun çıktığının ve bizler için fiyatların oyuncular uyarılarak gecikmeli olarak artırıldığına herkes şahittir ve bu insanların onca emekleri varken vede bu zor koşullarda halen devam ediyorlarken yok bilmem şöyle, yok bilmem birşey yapmıyorlar denmesi hak yemekten başka birşey değil.Fiyatlar yüksekse birkaç ay bekler alınır, parası olan gider alır bu bir tercih meselesi bütçeye göre, şurda güzelce yorum okumak varken, yorumları okumak eğlenceli oluyor haberden çok, ama böyle haksızlıklar benim canımı sıkıyor...Ben burda herkesin derdini anlıyorum ama benide anlasınlar biraz istiyorum, benimde her oyunu alamıyacağım için öncelik sıram var ve bu nedenle beni önemseyen oyunlara öncelik verip diğer oyunları zamana bırakıyorum , hiçbirşeyde kaybetmiyorum...Herkes şunu anlasın artık diğer firmaların büyük bütçeli oyunlarınında bu fiyatlara belkide daha fazlasına çıkabileceğini ve bu insanlarında biz oyuncular için büyük emek sarfettiklerini, bu nedenle daha fazla haksızlık yapmayalım lütfen.
O zaman MK11 niye ucuz ? O da yetmez aynı oyun dijital olarak Steam de 110 tl iken PS4 neden daha pahalı ? Xbox Store da aynı oyun daha ucuzken Steam de daha ucuzken PSN de niye daha pahalı ? Üçü de KDV ÖTV ödüyor ? Geçin bu işleri .
MK 11 , Days gone bütçesinde bir oyun değil.MK 11 gibi oyunlarda sonradan karakter satılması moda bakınız tekken 7, dead or alive 5.Birde ona bakarsan DOA 5 in bedava sürümü var 6 karakter açık, diğer bütün herşeyi sonradan satın alıyorsun.Steam birçok şeyden feragat ettiği için hem ps4 ten, hemde xbox dan ucuz olabiliyor.PS ve Xbox tarafı karşılıklı hem ucuz, hemde pahalı oyunları var.Xbox one oyunu Sea Of Thieves, ps4 e son çıkan özel oyunlarından pahalı, Sea Of Thieves az bütçesi olan yarım bir oyun.Burda bütçe olarak A,AA,AAA,AAA+ oyun maliyetlerine ve geliştiricinin en alt zarar etmeyeceği sınır olarak bakmak mantıklı.Her sene çıkan assassins creed gibi AAA dediğimiz büyük büyçeli oyunlar fazla emek sarfedilmediği için zarar etmsi zordur ama 5 ila 6 sene yada daha fazla benim tabirimle AAA+ dediğim RDR2 gibi oyunlar hem büyük paralar harcanması hemde çok büyük emek ve zaman harcanmasından dolayı, olası bir kötü senaryoda kolayca zara uğrar.

BSC Misafiri

20.1.2019 13:40:16

0
mehmetalpertr MK 11 , Days gone bütçesinde bir oyun değil.MK 11 gibi oyunlarda sonradan karakter satılması moda bakınız tekken 7, dead or alive 5.Birde ona bakarsan DOA 5 in bedava sürümü var 6 karakter açık, diğer bütün herşeyi sonradan satın alıyorsun.Steam birçok şeyden feragat ettiği için hem ps4 ten, hemde xbox dan ucuz olabiliyor.PS ve Xbox tarafı karşılıklı hem ucuz, hemde pahalı oyunları var.Xbox one oyunu Sea Of Thieves, ps4 e son çıkan özel oyunlarından pahalı, Sea Of Thieves az bütçesi olan yarım bir oyun.Burda bütçe olarak A,AA,AAA,AAA+ oyun maliyetlerine ve geliştiricinin en alt zarar etmeyeceği sınır olarak bakmak mantıklı.Her sene çıkan assassins creed gibi AAA dediğimiz büyük büyçeli oyunlar fazla emek sarfedilmediği için zarar etmsi zordur ama 5 ila 6 sene yada daha fazla benim tabirimle AAA+ dediğim RDR2 gibi oyunlar hem büyük paralar harcanması hemde çok büyük emek ve zaman harcanmasından dolayı, olası bir kötü senaryoda kolayca zarara uğrar.Düşünsenize bir oyunu her sene çıkarıp para kazanıyor, diğer bir oyunu ise 5 senede bir satıp para kazanıyor, daha diğer bir oyunu ise bir kere çıktıktan sonra da çıkarılan onlarca dlc türü şeylerden aylarca para kazanmaya devam ediyor.Geliştirici ekipte önlem amcı ile senin paranı 70 euroya eşitlemek zorunda, yoksa adamların edeceği zararları sizmi karşılayacaksınız, çoğunuzda sırf trollük olsun diye yorum yapıyorsunuz galiba(mehmetalpertr trol yorumum sana değil kardeşim,sen yorumunu araştırıp yazmışsın , çoğu herkes gibi atıp tutmamışsın.).2 sene 3000 liralara aldığın güçteki bir bilgisayarı şimdi 6000 liralara ancak alabiliyorsun...

BSC Misafiri

20.1.2019 13:40:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: desperado41 oyunun ön sipariş fiyatı; 489,00 TL.[:\-]
Hadi canım.. Şaka yapıyorsun?

BSC Misafiri

20.1.2019 13:40:00

0
Bu oyun yerine keşke spiderman türkçe olsaydı. Beğenmedim bu oyunu ormanın ve salak salak hareket eden zombilerin içinde kaybolacaz bu oyunda.

BSC Misafiri

20.1.2019 13:39:46

0
mehmetalpertr, MK 11 , Days gone bütçesinde bir oyun değil.MK 11 gibi oyunlarda sonradan karakter satılması moda bakınız tekken 7, dead or alive 5.Birde ona bakarsan DOA 5 in bedava sürümü var 6 karakter açık, diğer bütün herşeyi sonradan satın alıyorsun.Steam birçok şeyden feragat ettiği için hem ps4 ten, hemde xbox dan ucuz olabiliyor.PS ve Xbox tarafı karşılıklı hem ucuz, hemde pahalı oyunları var.Xbox one oyunu Sea Of Thieves, ps4 e son çıkan özel oyunlarından pahalı, Sea Of Thieves az bütçesi olan yarım bir oyun.Burda bütçe olarak A,AA,AAA,AAA+ oyun maliyetlerine ve geliştiricinin en alt zarar etmeyeceği sınır olarak bakmak mantıklı.Her sene çıkan assassins creed gibi AAA dediğimiz büyük büyçeli oyunlar fazla emek sarfedilmediği için zarar etmsi zordur ama 5 ila 6 sene yada daha fazla benim tabirimle AAA+ dediğim RDR2 gibi oyunlar hem büyük paralar harcanması hemde çok büyük emek ve zaman harcanmasından dolayı, olası bir kötü senaryoda kolayca zarara uğrar.Düşünsenize bir oyunu her sene çıkarıp para kazanıyor, diğer bir oyunu ise 5 senede bir satıp para kazanıyor, daha diğer bir oyunu ise bir kere çıktıktan sonra da çıkarılan onlarca dlc türü şeylerden aylarca para kazanmaya devam ediyor.Geliştirici ekipte önlem amcı ile senin paranı 70 euroya eşitlemek zorunda, yoksa adamların edeceği zararları sizmi karşılayacaksınız, çoğunuzda sırf trollük olsun diye yorum yapıyorsunuz galiba(mehmetalpertr trol yorumum sana değil kardeşim,sen yorumunu araştırıp yazmışsın , çoğu herkes gibi atıp tutmamışsın.).2 sene önce 3000 liralara aldığın güçteki bir bilgisayarı şimdi 6000 liralara ancak alabiliyorsun...

Antikaruh

20.1.2019 12:08:01

+5
Esprisini yapıyorduk gerçek oldu... Konsol fiyatına oyunlar geldi... Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Sony, teşekkürler Mustafa Yiğit.

Watton1

20.1.2019 11:44:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: desperado41 oyunun ön sipariş fiyatı; 489,00 TL.[:\-]
Akıllı bıdık seni

OldGamers86

20.1.2019 02:01:45

+6
Birde utanmadan bu fiyatı savunanlar türemiş, size 489tl'ye degil, 1089tl'ye satmaları lazim. Sony Tr'yi kınıyoruz buradan.

mehmetalpertr

20.1.2019 01:00:38

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben sadece kimseye haksız yere atılıp tutulmasın, emekleri yenmesin derdindeyim çünkü bizler için uğraşan ve aynı bizlerin burda derdi neyse onlarında paylaştığı yani bizden biri olan böyle insanlar zor gelir ve oyuncularla ilgililer.Ben Playstatıon desteği aradığımda bende fazla düştüler konunun üstüne.Bu insanlar fiyatlar konusunda ne gerekiyorsa yapıyorlar ve her oyunun bir sınırı var.A oyun AA oyun AAA oyun AAA+ oyun ların farklı fiyatlandırmaları var, bunları göz önünde bulundurmak önemli.Birde bu fiyatlar yüksek olsun yada düşük olsun burdaki insanların günahı ne, geliştirici yani oyunun sahibi kimse o önemli, zaten buradaki insanlar elinden geleni yapıyor, dahada fazlasını istiyorsanız bu insanlara kullanacağı bir koz vereceksinizki geliştirici ekip te ülkemizden zarar etmeyeceğine ikna olsun ve dahada aşağı çeksin ama böylelikle geriye gitmekten başka birşey olmaz...Playstatıon özel oyunları diğer karşılığı oyunlardan daha uygun çıktığının ve bizler için fiyatların oyuncular uyarılarak gecikmeli olarak artırıldığına herkes şahittir ve bu insanların onca emekleri varken vede bu zor koşullarda halen devam ediyorlarken yok bilmem şöyle, yok bilmem birşey yapmıyorlar denmesi hak yemekten başka birşey değil.Fiyatlar yüksekse birkaç ay bekler alınır, parası olan gider alır bu bir tercih meselesi bütçeye göre, şurda güzelce yorum okumak varken, yorumları okumak eğlenceli oluyor haberden çok, ama böyle haksızlıklar benim canımı sıkıyor...Ben burda herkesin derdini anlıyorum ama benide anlasınlar biraz istiyorum, benimde her oyunu alamıyacağım için öncelik sıram var ve bu nedenle beni önemseyen oyunlara öncelik verip diğer oyunları zamana bırakıyorum , hiçbirşeyde kaybetmiyorum...Herkes şunu anlasın artık diğer firmaların büyük bütçeli oyunlarınında bu fiyatlara belkide daha fazlasına çıkabileceğini ve bu insanlarında biz oyuncular için büyük emek sarfettiklerini, bu nedenle daha fazla haksızlık yapmayalım lütfen.
O zaman MK11 niye ucuz ? O da yetmez aynı oyun dijital olarak Steam de 110 tl iken PS4 neden daha pahalı ? Xbox Store da aynı oyun daha ucuzken Steam de daha ucuzken PSN de niye daha pahalı ? Üçü de KDV ÖTV ödüyor ? Geçin bu işleri .

kruezberq

19.1.2019 23:40:40

0
Fiyat üzdü gerçekten.

So Good.

19.1.2019 22:15:09

+2
Kdv ötv? Adam 60 $ a satıyor onun içinde kdv ötv yok mu? Üstüne ek fatura mi kesiyorlar kdv için. Ya da playstation tr oyunu uk store dan alıp üstüne vergi mi koyuyor. Kdv ötv yazmış birde adama gelişi 60$ sanki da kdv ötv diyor Kutulu oyun fiyatları dijital oyun fiyatlarından daha düşük böyle bir saçmalık olabilir mi?

Guest-2C5CD639E

19.1.2019 21:57:24

0
asgari ücretliler anlık

BSC Misafiri

19.1.2019 21:33:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Yo gayet dogru yere gosteriliyor tepki. Hic isi bizim paramiz degersiz ekonomimiz kotuye cevirmeyin. Amerikada 60 dolar bizde 5.5 dan hesaplasan 330 lira etmesi lazim. Adam sana 400+ liradan hesaplayip satiyor bu oyunu. 330 lira olsa insanlar yine okey suan.
Kutulu oyuna vergi falan herneyse 400+ gibi fiyat koyucaklarsa koysunlar tamamda , digital oyun be abi, 350TL yapın bari fazladan bişey almak istiyorsunuz, veya dolar üzerinden aldırın daha iyi

BSC Misafiri

19.1.2019 21:33:48

+2
Refah seviyesi arttığı için fiyatlar artıyor o yüzden fazla sorgulamayın.

BSC Misafiri

19.1.2019 21:33:37

0
Ben sadece kimseye haksız yere atılıp tutulmasın, emekleri yenmesin derdindeyim çünkü bizler için uğraşan ve aynı bizlerin burda derdi neyse onlarında paylaştığı yani bizden biri olan böyle insanlar zor gelir ve oyuncularla ilgililer.Ben Playstatıon desteği aradığımda bende fazla düştüler konunun üstüne.Bu insanlar fiyatlar konusunda ne gerekiyorsa yapıyorlar ve her oyunun bir sınırı var.A oyun AA oyun AAA oyun AAA+ oyun ların farklı fiyatlandırmaları var, bunları göz önünde bulundurmak önemli.Birde bu fiyatlar yüksek olsun yada düşük olsun burdaki insanların günahı ne, geliştirici yani oyunun sahibi kimse o önemli, zaten buradaki insanlar elinden geleni yapıyor, dahada fazlasını istiyorsanız bu insanlara kullanacağı bir koz vereceksinizki geliştirici ekip te ülkemizden zarar etmeyeceğine ikna olsun ve dahada aşağı çeksin ama böylelikle geriye gitmekten başka birşey olmaz...Playstatıon özel oyunları diğer karşılığı oyunlardan daha uygun çıktığının ve bizler için fiyatların oyuncular uyarılarak gecikmeli olarak artırıldığına herkes şahittir ve bu insanların onca emekleri varken vede bu zor koşullarda halen devam ediyorlarken yok bilmem şöyle, yok bilmem birşey yapmıyorlar denmesi hak yemekten başka birşey değil.Fiyatlar yüksekse birkaç ay bekler alınır, parası olan gider alır bu bir tercih meselesi bütçeye göre, şurda güzelce yorum okumak varken, yorumları okumak eğlenceli oluyor haberden çok, ama böyle haksızlıklar benim canımı sıkıyor...Ben burda herkesin derdini anlıyorum ama benide anlasınlar biraz istiyorum, benimde her oyunu alamıyacağım için öncelik sıram var ve bu nedenle beni önemseyen oyunlara öncelik verip diğer oyunları zamana bırakıyorum , hiçbirşeyde kaybetmiyorum...Herkes şunu anlasın artık diğer firmaların büyük bütçeli oyunlarınında bu fiyatlara belkide daha fazlasına çıkabileceğini ve bu insanlarında biz oyuncular için büyük emek sarfettiklerini, bu nedenle daha fazla haksızlık yapmayalım lütfen.

Guest-BB2CECC18

19.1.2019 21:08:41

+4
70 dolar 375 lira 70 euro 425 lira 489 lira 90 dolar veya 80 euro yapıyor. Re 2 ps4 te 400 lirayken xbox da 200 lira. 2 kat fiyat farkının sebebi beni hiç ilgilendirmiyor xbox bu fiyata satıyorsa sende satacaksın yoksa paşa paşa defolup gideceksin bu ülkeden. Tr ye özel fiyatlandırmayı geçtim avrupadan bile pahalı alıyoruz. Sony Konsol alan ve ps konsola bu fiyattan oyun alanlar bitse keşke. Aklı olan bir dahaki nesilde sony ps almaz. Xbox a şans verme zamanı artık.

EXios

19.1.2019 20:34:02

0
This is for the players.

Dustywaffe

19.1.2019 20:06:54

+3
Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim, ben Xbox'a geçiyorum arkadaşlar, ilk fırsatta. İyice cıvıttı Sony, bu nesilde üstünlük sağlayınca şımardı adamlar.

Lord Melkor

19.1.2019 18:15:52

0
Yuhhh. Bu oyunu pek alan da çıkmaz. Baya geç oynicaz gibi

-Hattori-

19.1.2019 17:59:11

+4
olayın özeti budur arkadaşlar tartışacak bir şey yok zevk almaya bakacaz.

Rapsody_izmir

19.1.2019 17:40:31

+1
Kdv ötv ? Edit: Neyse tartismaya gerek yok. Parasi olan alsin. Olmayan iki uc ay beklesin cift hak 200 tl ye alir.

Guest-AEF248198

19.1.2019 17:25:03

+3
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0102-CUSA09171_00-BH2R000000000PRE https://www.microsoft.com/tr-tr/p/resident-evil-2/c5827csz4sc6?activetab=pivot:overviewtab

Watton1

19.1.2019 17:20:53

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Witcher3 Ama yol yaptı <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_blush.gif" align="middle" border="0" alt="">
yav he he

Berkayselcuk

19.1.2019 16:42:27

+4
Yo gayet dogru yere gosteriliyor tepki. Hic isi bizim paramiz degersiz ekonomimiz kotuye cevirmeyin. Amerikada 60 dolar bizde 5.5 dan hesaplasan 330 lira etmesi lazim. Adam sana 400+ liradan hesaplayip satiyor bu oyunu. 330 lira olsa insanlar yine okey suan.

veterangamer

19.1.2019 16:37:49

+4
Ama yol yaptı

Rapsody_izmir

19.1.2019 16:30:42

+1
Bir ürün üretiyorsun ve fiyatı 100 tl. Senden daha fakir bir ülke diyor ki senin 100 tl'n benim 500 birimime bedel lütfen bana da 100 birimden ver. Ne yapacaksın oyunu 5 kat ucuz fiyatına mı satacaksın? Tabi ki hayır. Hadi diyelim zenginsin başımın gözümün sadakası olsun diye veriyorsun 100 birime. Sonra diğer fırsatçılar da 100 tl den alacağına gidip o ülkeden 100 birime alıyor. Kardan zarar etmeye başlıyorsun. Tepkiyi çok yanlış yerlere gösteriyoruz çok.

Berkayselcuk

19.1.2019 16:29:48

0
Allah affetsin ps tr yi savunucam da, bu adamlar demedi mi sadece kutulu fiyati belirleyebiliyoruz dijital ingiltereden geliyor diye. Bildigim kadariyla da kutulular dolar kuruna daha uygun fiyatlandiriliyor. Bilenler yanlissam duzeltsin.

Megathrone26

19.1.2019 16:26:33

0
İlk ciktiginda alamayacagiz demek ki. Sorun yok. Bekleriz ciksin ucuzlasin aliriz

furandor

19.1.2019 15:39:54

0
Çıksın 2 aya kalmaz 189 tl

BSC Misafiri

19.1.2019 15:20:18

0
İyi kendileri bilir almam olur biter.. Demek ki LoU Part 2 yi de almayacağım çıktığında. 3-4 ay sonra indirimli fiyatı ile anca belki.

KAKÁ

19.1.2019 14:26:41

0
Almayinca dusecegini bilsem bu fiyatlarin beklerim, ama hicbir sonuc cikmadi imza kampanyalari fos cikti. Seci satip, priyi de 1 haftada bitirip satarim

KAKÁ

19.1.2019 14:25:05

+3
Rezalet fiyatlar psnin tek cazibesi ex oyunlari.

Ginga Bishounen

19.1.2019 14:19:38

0
Tekel olmanın zararları vol. bilmem kaç. Ülkede PS4 dışında doğru düzgün varlık gösteren konsol olmayınca, Sony böyle kırbaçlıyor işte. Mustafa ve kankaları kendilerine biat eden tayfa tarafından el üstünde tutuluyor. Yeni nesilde Sony böyle devam ederse, ilk tercihim Xbox olacak.

Grafittyx

19.1.2019 14:10:38

0
Bence gayet ucuz sonuçta Playstation oyunu nasıl olsa kardeşlikle 10 tl ye bile alabiliyorsunuz keşke daha pahalı olsada Sony'nin cebine biraz para girse türkçe dil desteğide var dil desteği olmayan oyunları desteklemem diyen tayfa buyrun destekleyin bekliyoruz.Aldıktan sonrada 500 tl ye satabiliyorsunuz nasıl olsa.

BSC Misafiri

19.1.2019 13:05:57

+1
Dediğiniz ülkelerde kur sabitse, Türkiyede kur sabit değil,bu belirsizlik bir firma için iyi değil.Diğer firmaların oyunları sanki çok farklı Call of duty 550 lira,Assassins creed odyssey 550 lira , bir çok oyunda ilk giriş fiyatı PS özel oyunlarına göre fazlaydı.Siz neyin derdindesiniz bu sesinizi diğer firmalara çıkaramıyorsunuzda, biz oyuncular için uğraşan insanlara yükleniyorsunuz.Herkes fiyatı bahane ediyorda diğer oyunların fiyatları 500 lerde 600 leri geçen oyunlarda var vede sony özel oyunları gibi bir kere verdiğiniz parayla kalmıyor, bir çok ek içerikte satılıyor.Days Gone da sizler artniyet derdinde olduğunuz için göremiyorsunuz, standart oyun fiyatına, deluxe sürümünü veriyorlar.Oyun fiyatları dolardan değil euro üzerinden hesaplanıyor, 70 euro ve üzerine 3 tane vergiyide eklediğinde hiç kusura bakmayında fazla bile çıkıyor.Adamlar senelerce uğraşıp oyun yapıyorlar, milyon dolarlar harcıyorlar eğer bir sekteye uğrasa milyon zararlar olma olasılığı ciddi sonuçlar doğuruyor.Zaten ne gerekiyorsa yapıyorlar bundan fazlasıda imkansız birşey çünkü oyun sattığı gibi kalıyor, online dan extradan kazanacak geliri yok.Çok meraklıysanız siz senelerce AAA bir oyun yapında bedava satın...

BSC Misafiri

19.1.2019 12:28:20

+1
Kur düştü kurun en yüksek olduğu zamandan 20 tl fazlaya satıyorlar ahaha kur kur diye zırlayıp Sony Türkiye fanboyluğu yapanların suratını görmek istiyorum

BSC Misafiri

19.1.2019 12:28:10

0
Bir oyun 100lira olmadıkça alınmaz. Veya çok uygun fiyata kutulu slip geri satacaksın Zarar minimuma inecek

İdrak İstimlak

19.1.2019 12:06:14

0
Bu fiyata kim onsiparis verir bilmem ama benim için astronomik fiyatlar bunlar. Bir oyun ne kadar güzel olursa olsun, fiyatı bu olamaz. Kardeşlik falan boş işler...

osimdioyuncu

19.1.2019 12:03:43

0
geliyor gönlümün efendisi 28 ocakta resident evil 2 26 nisan da days gone o bitene kadar da last of us part ll falan duyurulur ohhh güzel bir yıl olacak hadi inşallah

Jack Rabbit Slims

19.1.2019 10:44:25

+8
"Kardeşlikle 245 liraya geliyor lenn. Oynayınca 230 liraya satıyorum 15 liraya oynamış oluyorum lenn." Tayfası bile gelmediğine göre durum ciddi sanırım.

BSC Misafiri

19.1.2019 10:28:02

0
500 liraya oyun mu olur ya bu kadarda dalga gecmesinler insanlarla avrupada amerikada o fiyattan satsalar isyan cikar. En iyisi hic almamak satmayinca belki indirime giderler.

BSC Misafiri

19.1.2019 10:27:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 60 euro şuan 363 tl hane vergi falan bişeyler koysan 400 tl o geriye kalan 90 tl ne onu hiç anlamadım özel fiyatlandırma gelmezse bunlar türkiyede sinek avlar.
Avrupa'da oyunlar 60 euro değil 70 euro.

BSC Misafiri

19.1.2019 10:27:50

+3
Arkadaşlar TR PSN de satılan versiyon Digital Deluxe. Almanya PSN de 80 euro Digital Deluxe. Yani 485 TL. Türkiye'de euro üzerinden satıldığına göre aradaki fark 4 TL. Sallamayın hemen.

BSC Misafiri

19.1.2019 10:27:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 20 saat süren ve muhtemelen tekrar oynanabilirliği olmayan kaliteli bir multiplayer eklentisi de olmayan bir oyuna kim 489 tl verir ki. Düşünsenize bu oyun abd de çıkıyor ve 489 dolara hadi 200 dolara çıktı diyelim adamlar orda da sinek avlardı ve doğal haliyle turkiyede de sinek avlayacaklar. Tamam anladım paramız değer kaybetti ama bu kadar da değil on ay önce oyunlarını 189 tl ye satan firma şu an 489 tl istiyor 300 tl zam yapmış kendince.
Days Gone Digital Deluxe Avrupa'da 80 Euro ya satılıyor. Yani 485 TL. PS Store Tr de 489 TL. Zam falan yok yani. Kur neyse o.

kataaay

19.1.2019 09:58:47

+1
Türkçe diye bu oyuna 130 tl fazla verecek varsa kendisini imha etsin. Türkçe oyun diye kafa ütüleyenler de bir zahmet almayın şu oyunu şu anki mevcut kur ile bir alakası bile yok fiyatın. Dünyanın en pahalı oyununu alıyoruz UK bile bizden daha ucuz. Başka ülkelerin mağazalarını kullanın, US, Endo gibi ucuz mağazaları kullanalım. Hakkımızı aradığımız halde hakkımız olanı vermeyip bizi mağdur ediyorlarsa bizde onların mağazasından almayıp onları mağdur etmeliyiz. Hiç kimse almazsa satışlar düşerse paşa paşa düşürecekler o fiyatları ya da defolup gidecekler piyasadan.

Deswaaa

19.1.2019 07:12:19

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Ben buralarda eleştiriyorum beni linç ediyorlar, neymiş ben Xbox fanboyuymuşum o yüzden. Haklı olduğumu çoğu gördü şimdi bana ettikleri laflarını yiyemiyorlar. Youtube'u açıyorum her taraf Playstation videosu, tek kelime eleştiri yaptığında nasıl topa tutuyorlar adamı. Playstation 4'ü o kadar dokunulmaz yaptınız ya hadi bakayım verin şimdi 489 tl'yi ortalama bir zombi oyununa.
Her sony haberin altındasın söyleyincede kızıyorsun şimdi soruna gelicek olursak bu durumu bu hale getiren çöprosoft bu nesil de rekabet ortamı yaratamıyor olması bunu en iyi senin gibi bi fanboy gayet de iyi biliyor boşa burda yalanma şimdi umarım e3 2019 bari adam akıllı işler yaparlarda rekabet ortamı yaratırlar yok sony de yok bakalım ne mazaret uydurucaklar bakalım çöprosoft hemen hemen durmadan minecraft 4k bilmen ne k oynatıcak diyip mal mal tanıtımlar yaptı xbox one x şöyle olucak böyle olucak al noldu şimdi ne haldeler önemli olan konsolun güçlülüğü diyil içerik olarak ne sunuyorlar adam akıllı oyunları bile yok ellerinde

Mütercim Bey

19.1.2019 05:11:42

0
Artık PS4'e oyunları direkt çıktığı gibi alamıyoruz, komediye gel. İlla 3 ay sonra alacağız...

Mugetsuga

19.1.2019 03:28:01

0
489 TL az olmuş 999 TL + öpücük olmalıydı.

Rogue Agent

19.1.2019 02:34:59

0
çüşşşş hahahahhahaha mıçılırda bu kadarıda fazla arkadaş

Guest-AEF248198

19.1.2019 02:25:45

+10
Ben buralarda eleştiriyorum beni linç ediyorlar, neymiş ben Xbox fanboyuymuşum o yüzden. Haklı olduğumu çoğu gördü şimdi bana ettikleri laflarını yiyemiyorlar. Youtube'u açıyorum her taraf Playstation videosu, tek kelime eleştiri yaptığında nasıl topa tutuyorlar adamı. Playstation 4'ü o kadar dokunulmaz yaptınız ya hadi bakayım verin şimdi 489 tl'yi ortalama bir zombi oyununa.

mehmetalpertr

19.1.2019 02:11:11

0
spotçulardan almak en mantıklısı.. ayıptır bu fiyatlar çok fazla..

MytHnfr

19.1.2019 02:10:28

+1
Bilkom Warner Bros'la anlaşıyor. Bunun meyvesi olarak Mortal Kombat 11 ve Hitman 2 PSN'de 300tl gibi bir fiyata satılabiliyor. PS Türkiye ise anca İngiltere'ye göre fiyat belirleniyor diye insanları kandırsın dursun.

emrahcey

19.1.2019 01:56:55

0
489 / 69 = 7,08 TL Bunun anlamı, Biz Euro kurunu 7,08 TL olacağını ön görüyoruz demektir. Bu daha başlangıç, standart versiyon tabir edilen oyunların daha 1000 TL gibi rakamlarla önsiparişe açıldığı zamanlarıda göreceğiz. Amazon.de'den baktım. Anthem - Standard Edition için xbox one ve ps4 69,99 euro istenirken, PC için 59,99 euro istemişler. The Division 2 içinde 69,98 euro konsollara , 59,98 euro pc için. Not: Kırılamayacak oyunlardan örnek vermek istedim, Online ağırlığı olan oyunlar.

doruk944

19.1.2019 01:43:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 60 euro şuan 363 tl hane vergi falan bişeyler koysan 400 tl o geriye kalan 90 tl ne onu hiç anlamadım özel fiyatlandırma gelmezse bunlar türkiyede sinek avlar.
Avrupa'da oyunklar 60 euro değil 70 euro.

Philipp_Plein

19.1.2019 01:12:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: DarkneXX Us Psn’den alınca Türkçe altyazı olur mu acaba?
Yazdıktan sonra aklıma geldi maalesef tr altyazı olmuyor usa dan alırsanız.

DarkneXX

19.1.2019 01:10:05

0
Us Psn’den alınca Türkçe altyazı olur mu acaba?

Philipp_Plein

19.1.2019 00:58:49

+1
60$ a us store dan alınabilir kardeşlikle 150₺ vs tutar işte ama kendi hesabına alacak olanlar soğuk su içebilir.

BSC Misafiri

19.1.2019 00:41:13

+4
20 saat süren ve muhtemelen tekrar oynanabilirliği olmayan kaliteli bir multiplayer eklentisi de olmayan bir oyuna kim 489 tl verir ki. Düşünsenize bu oyun abd de çıkıyor ve 489 dolara hadi 200 dolara çıktı diyelim adamlar orda da sinek avlardı ve doğal haliyle turkiyede de sinek avlayacaklar. Tamam anladım paramız değer kaybetti ama bu kadar da değil on ay önce oyunlarını 189 tl ye satan firma şu an 489 tl istiyor 300 tl zam yapmış kendince.

Thejoker58906

19.1.2019 00:34:45

+6
489 TL ne lan kur düştü ama bu adamlar yükselterek hesap yapıyor herhalde gider spotçudan alır keyfime bakarım

Redunay

19.1.2019 00:25:20

+4
Saçma salak bir fiyat

RealArek

19.1.2019 00:22:10

+12
60 euro şuan 363 tl hane vergi falan bişeyler koysan 400 tl o geriye kalan 90 tl ne onu hiç anlamadım özel fiyatlandırma gelmezse bunlar türkiyede sinek avlar.

Metal-Gear

19.1.2019 00:20:18

+8
Sony TR'nin geleceği merak konusu. Ekonomik çöküşün kurbanı olmaması mümkün değildi zaten, ülkenin yerli şirketleri bile ya küçülüyor ya da batıyor artık. Buna rağmen Avrupa'nın bizi kıskandığını bilmek harika bir his.

CoreGame

19.1.2019 00:09:39

+17
Sony tr hiçbir şey için çabalamıyor.Euro neyse o diyor.Bak xbox tr ye bazı oyunlarda özel fiyatlandırma var.Tr de xbox satmıyor ama adamlar yatmıyor.Birdahiki nesil xboxa kayalım.Xbox ekibi okuyorsa şunu söyleyeyim fifa için bile sonra ki nesil özel fiyat çekseniz birçok insan xboxa kayar.

Himurajutsu

19.1.2019 00:06:54

+10
7 ortak girecez kurban gibi.

--CarpeDiem--

19.1.2019 00:06:44

+9
En kısa sürede batması dileğiyle.

Persona_Non_Grata

19.1.2019 00:02:01

+23
Mustafa Yiğit istifa et, senin gibi beceriksizi gelmedi , daha da gelmez Sony Türkiye nin başına.

-Hattori-

19.1.2019 00:01:18

+10
ps türkiye'ye tepkimi şöyle anlatayım; "Kalenin ardı mersin beklerim ucuz oyun gelsin, beklemekten usandım Allah belanızı versin"

Manhunt Three

19.1.2019 00:00:03

+19
Sony özel oyunu olmasa kimse yüzüne bakmaz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Days Gone
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız