Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders: Warmastered Edition Switch'e Geliyor

 
Darksiders: Warmastered Edition Switch'e gelecek. Haber THQ Nordic'in resmi websitesine yüklediği fragman ile doğrulandı. Çıkış tarihi ve basın bülteni henüz paylaşılmadı.

İlk Darksiders oyununun remastered versiyonu olan Darksiders: Warmastered Edition ilk Kasım 2016'da  PlayStation 4, Xbox One ve PC için; Mayıs 2017'de Wii U için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kötülük güçleri tarafından kandırılıp dünyanın sonunu erken getiren Mahşerin ilk Atlısı Savaş, Cennet ile Cehennem arasında savaş çıkararak kutsal yasayı ihlal etmekle suçlanıyor. Bunu izleyen kıyımda şeytani güçler cennet ordularını yenerek Dünya'yı ele geçirmişti.
 
Kutsal Alazlanmış Konsey’in huzuruna getirilen Savaş, yaptıkları için suçlanıyor ve güçleri elinden alınıyor. Onuru kırılan ve ölümle yüz yüze gelen Savaş’a Dünya’ya dönüp gerçeği arama ve sorumluları cezalandırma fırsatı veriliyor.
 
İntikam peşindeki Melekler tarafından avlanan Savaş’ın intikam almak ve temize çıkmak için çıktığı bu yolculukta Cehennem kuvvetleriyle mücadele etmesi, avladığı iblislerle gergin ittifaklar kurması ve Dünya’nın harabeye dönmüş kalıntılarında seyahat etmesi gerekiyor.
 
Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Operencia: The Stolen Sun Xbox One ve Epic Games Mağazasına Gelecek Nintendo Switch Satışları 32.27 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ginga Bishounen

31.1.2019 13:12:03

0
60 Dolar'dan itelerler artık.

Bugra4129

31.1.2019 03:40:47

+2
Darksiders değeri bilinmemiş hala bilinmeyen bir seri açıkcası adına çok üzülüyorum Darksiders 2 nin müziklerini hala açar dinlerim.

ullu

31.1.2019 00:35:41

+2
Ya şu oyunun trailer'ını ubisoft yapsın, allah belamı versin satışları iki katına çıkar. Şu kadar güzel hikayesi olan oyun, yok, ne grafik, ne reklam, ne de hakkını veren gameplay. God of war'un stüdyosu filan, bu playstion exclusivelerini yapan herhang bir stüdyo, ubisoft ne olursa şu oyunun hikayesinin haklarını alsın, Assassin's creed Ezio serisinden kat kat daha çok satar vallahi diyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız