Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Void DLC Önümüzdeki Hafta Çıkacak

 
    
 
Capcom'un pek de başarılı olarak görülmeyen oyunu Dark Void'in indirilebilir içeriğinin önümüzdeki hafta yayınlanacağı açıklandı.
 
The Survivor Missions adındaki DLC'de oyunun dünyasındaki eski günlere dönüş yapacağız ve zorlu düşman birliklerine karşı savaşacağız.
 
10 Şubat'ta Xbox Live'da 400 puana (5 dolar) satılacak indirilebilir içerik, 11 Şubat'ta PSN'de 4.99 dolar karşılığında indirilebilecek.
 
Satış rakamları beklentilerin çok altında kalan Dark Void'in DLC'si bakalım ana oyundaki hayal kırıklıklarını giderebilecek mi?
 
Dark Void'in sitemizde yayınlanan incelemesine  buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action ps3 xbox 360 PC Dark Void Capcom DLC the survivors mission
Sonic and Sega All-Stars Racing Demosu Gelebilir Eye Pet 2 Yapım Aşamasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bernhard

5.2.2010 02:50:26

0
Ehehe sinirlenme konusunda sanırım yalnız değilsiniz :) (Alkan)

laserion

5.2.2010 00:41:37

0
Bu kadarıda pes doğrusu o kadar allayıp pullayıp bol reklam yaparak çok şey bekliyoruz dedikleri bir oyunun bu başarısızlığını bir DLC ile kapatacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Bence bu Capcom tarafından önceden planlanmış birşey oyunun PC versiyonunu alanları enayi yerine koyuyorlar 45$ gibi bir fiyattan sattıkları oyuna(PC versiyonu) birde DLC denen bir saçmalık çıkardılar birilerinin bu oyun sektörüne bu konuda dur demesi gerekli PC kullanıcılarını böyle enayi gibi görmek olmaz madem çıkaracaksın PC versiyonu içinde çıkar. DLC konusu sonunda ellerinde patlayacak bu oyun yapımcılarının millet parayı babasının tarlasından topluyor sanki. Alkan Bey haber için teşekkürler fakat böyle şeylerde istemeden sinirleniyorum bu kadarda olmaz sonra orjinal alınmıyor diye dert yananlar bu oyun sektörü değilmi böyle yaparlar ise ancak COD MW2 gibi harika bir oyun yapıp hakkınıda sonuna kadar alan Infinity Ward'ı izlemekle yetinecekler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Void
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız