Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'tan ilham Alan Project Relic için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Project Cloud Games, Dark Souls'tan ilham alan oyunu Project Relic için yepyeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu yeni fragman, oyunun şu anki en son beta sürümünde nasıl göründüğünü gösteriyor ve oynanış hakkında size fikir veriyor.
 
Project Relic, Project Cloud Games tarafından geliştirilen çok oyunculu bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 9 geliştiriciden oluşan küçük bir Indie oyun şirketi olmasına rağmen oyun üzerinde oldukça fazla uğraşıldığı belirtiliyor. Şirket, oyunculara normalin ötesinde bir deneyim sunmak istiyor.
 
Project Relic'in oyun hakkında belirttikleri şu şekilde: 
 
"Hayranlarımıza yeni dünyayı ve daha önce hiç tatmadıkları eğlenceyi deneyimleme fırsatı vermek istiyoruz. Bu oyun içi görüntü, oyunumuz Project Relic'in son prototipidir. Şu anda bu görüntüler oyun gelişiminin başlangıç noktası olduğunu düşünüyoruz. Ancak son halinin hepinize olağanüstü bir deneyim yaşatacağından eminiz. "
 
Project Relic'in 2023 yılında çıkış yapması planlanıyor. Oyun üçüncü şahıs kamera açısına sahip olacak ve rol yapma öğelerini bünyesinde barındıracak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Çok Oyunculu Aksiyon macera
Rol Yapma Oyunu Neptunia: Sisters VS Sisters, 2023'ün Başlarında Batıya Geliyor Way of the Hunter PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

15.8.2022 10:06:06

0
Yine unutulacak bir souls çakması daha. Her ay çıkıyor böyle.

yaratıc1KLAVYE

15.8.2022 08:07:29

0
Şu ilham alan oyunlardan hiçbir keyif alamadım.

Antikaruh

15.8.2022 00:24:25

0
Yine unreal enginenin hazır assetleri ile 1-2 dakikalık bir gösterim sonunda adında "project" olan başka bir çöp daha. Şu korelilerin üniversiteye girmek için yaptıkları ev ödevlerini, oyunmuş gibi paylaşmayın lütfen. Bu kaçınca Project ? Bunların hiç birisi çıkmıyor.

BSC Misafiri

14.8.2022 23:37:43

+1
tam yuvarlanma souls fanboylarına yaraşır bir oyun olmuş.şu tarz oyun yapmayın artık souls fanboyları dışında alan olmuyor zaten .gerçi balon ring dışında oda hype sonucu .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Relic ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız