Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu Neptunia: Sisters VS Sisters, 2023'ün Başlarında Batıya Geliyor

 
 
Yayıncı, Idea Factory International, 2023'ün başlarında batıda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için Neptunia: Sisters VS Sisters'ı piyasaya süreceğini duyurdu. Neptunia: Sisters VS Sisters ilk olarak 21 Nisan'da Japonya'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri yakında ön siparişe açılacak.
 
Neptunia: Sisters VS Sisters, Gamindustri'nin hareketli dünyasında geçen bir aksiyon rol yapma oyunu. Oyuncular hayatı tehdit eden gizemli ve yeni bir fenomeni yenmeye çalışırken, ülkedeki birçok zindanda bulunan düşman ordularını alt etmeye çalışacak. Gamindustri'nin 4 Tanrıçası'nın küçük kız kardeşleri olan Tanrıça Adaylarına, dünyayı kurtarmak için ilk maceralarında liderlik edeceksiniz.
 
Gamindustri topraklarında dolaşırken çok sayıda düşmanla karşılaşacaksınız. Kombolar yapacak ve saldırılarınızı gerçek zamanlı olarak harmanlayacaksınız. Eşsiz bir taktik aksiyon savaş sisteminde savaş alanının kontrolünü elinize alacaksınız.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma oyunu aksiyon Neptunia: Sisters VS Sisters PC PS4 PS5
Armor Games, Platform Macera Oyunu Islets'in Çıkış Tarihini Açıklandı Dark Souls'tan ilham Alan Project Relic için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız