Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Daredevil'ın Hakları 6 Ay Sonra Marvel Studios'a Geçecek

 
Bildiğiniz gibi Netflix bazı Marvel karakterleri için diziler hazırlıyordu, ancak bu karakterlerin hakları Netflix'e geçtiği için, Disney karakterleri kullanamıyordu. Disney kendi platformunu oluşturmaya karar verdikten sonra Netflix'in Marvel dizileri sırasıyla iptal edildi.
 
Özellikle ilk sezonu ile büyük ilgi gören Daredevil'dan sonra Luke Cage, Iron Fist ve Punisher karakterlerinin de kendi dizileri oldu. Marvel ve Disney'in arasındaki anlaşmaya göre, eğer diziler iptal edilirse 2 yıl boyunca Marvel Studios bu karakterleri kullanamıyordu.
 
Son açıklamayla öğreniyoruz ki Daredevil'ın hakları 6 ay sonra tamamen Marvel Sutios'a geçecek. Daredevil ile birlikte Luke Cage ve Iron Fist karakterlerinin hakları da Marvel Studios'a geçecek, ancak Jessica Jones ve Punisher'ın hakları 2021 yılının ilk aylarında Marvel Studios'a geçecek. 
 
Marvel Studios'un bu karakterler ile ilgili planlarının ne olduğu ne yazık ki bilinmiyor, ancak çoğu kişi bu karakterleri kullanacaklarını düşünüyor. Özellikle Daredevil oldukça popüler bir karakter. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi daredevil iron fist luke cage jessica jones punisher marvel studios telif hakkı yeni dizi netflix
Godzilla vs. Kong Filminin Yaş Sınırı Belli Oldu Brooklyn Nine-Nine Ekibi ve JJ Abrams, Irkçılık Karşıtı Kuruluşlar İçin Bağışta Bulundu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.6.2020 12:51:09

0
Punisheri al daradevili dizisini frank kurtardi punisheri al Punisher görmek istiyoz

kataaay

4.6.2020 19:23:14

0
Daredevil'ı kaldığı yerden aynı kadro ile yayınlarlarsa çok fazla üye kazanabilirler. Netflix'de olduğu dönemde Netflix'in en önemli yapımlarından birisiydi, özellikle son sezonu (3. sezon) ile seviye başka bir noktaya varmıştı. Umarım devam eder.

BSC Misafiri

4.6.2020 17:57:02

+1
Charlie Cox Geri gelsin başka birşey istemem dizide

BSC Misafiri

4.6.2020 17:10:00

+2
Daredevil ve punisher projelerinde özellikle netflix karakterleri kullanılmalı.

RealArek

4.6.2020 14:24:15

+2
Kesin devam eder herkes bekliyo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız