Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brooklyn Nine-Nine Ekibi ve JJ Abrams, Irkçılık Karşıtı Kuruluşlar İçin Bağışta Bulundu

 
George Floyd'un polis tarafından öldürülmesinden sonra bildiğiniz gibi neredeyse tüm dünyada protestolar başladı. Çeşitli ünlü isimler veya şirketler de kar amacı gütmeyen sosyal adalet kuruluşlarına yardımda bulunuyor. 
 
Dün, Disney'in NAACP'ye olan bağışından sonra, şimdi de JJ Abrams'ın yapım şirketi Bad Robot, Black Lives Matter ve diğer ırkçılık karşıtı organizasyonlar için 10 milyon dolarlık bir bağışta bulundu. 
 
Ayrıca başarılı komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine'ın oyuncuları ve yaratıcısı da ırkçılık karşıtı organizasyonlara 100.000 dolarlık bir bağışta bulundu. Brooklyn Nine-Nine dizisinin ırkçılıkla ilgili güzel ve etkileyici bir bölümü vardı. Eğer izlemek isterseniz 4. sezon 16. bölümü izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Brooklyn Nine-Nine jj abrams bağış
Daredevil'ın Hakları 6 Ay Sonra Marvel Studios'a Geçecek HBO'nun Yeni Korku Dizisi Lovecraft Country'den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

:::LOSTPLANET:::

4.6.2020 18:09:02

0
Aslında olayın görünen yüzü "basit" bir ırkçılık protestosu gibi.Arka mutfağında yemek ilk buharını vermeye başladı.Madem bir oyun kanalında haber olarak geçiyor öyleyse bir iki kelime edelim bu konuda.Küresel sermaye taşları yerine bir bir koyuyor.Belki de Amerikan rüyası balonunun patlama zamanı geldi.Tabi amerika oh geber gibi de degil bu durum.Dünyayı da değiştirecek yeni bir oluşum emin adımlarla ilerliyor.Bizi ve herkesi icine alacak bir şeyden bahsediyorum.Bu pandemi bir aşamaydı.Orwell'in anlattikları gibi.Korku en büyük virüstür.Belki de diğer aşama, dunyadaki dinler olacak.Özellikle Üç ilahi din...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız