Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM Eternal'ın İlk 10 Dakikası

 
IGN, DOOM Eternal'ın ilk 10 dakikasını paylaştı. Görüntüler PC versiyonundan 4K 60FPS olarak kaydedilmiş.

DOOM Eternal 20 Mart 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Oyunun tanıtım yazısı ve on sipariş detayları:
 

DOOM Slayer olarak, Dünya'ya geri döndüğünüzde şeytani bir istilanın başladığını görüyorsunuz. Ortalığı birbirine katın, Slayer'ın köklerini ve vahşet dolu zorlu görevini keşfedin... Her şey sona erene kadar.
 
Slayer tehdit seviyesi maksimum
DOOM Slayer'ın gelişmiş Praetor Suit'i sayesinde omuza monte edilmiş alev silahı ve bileğe takılabilir DOOM Blade dahil olmak üzere en son iblis öldürme teknolojisine erişim kazanın. Super Shotgun'ın düşmanı yakına çeken yeni Meat Hood eklentisi gibi seviyesi yükseltilmiş silahlar ve modların yanında Double Dash gibi yetenekler sizi her zamankinden daha hızlı, güçlü ve becerikli bir hale getiriyor.
 
Kutsal Olmayan Üçlü
Ölürseniz iblisleri öldüremezsiniz ve kaynaklarınız olmadan da hayatta kalamazsınız. İhtiyacınız olanı düşmanlarınızdan alın: Ek sağlık için gösterişli öldürme hareketi, zırh için yakarak öldürme ve cephane toplamak için elektrikli testere ile infaz. Bu araçlar, hayatta kalmanız ve en güçlü iblis avcısı olmanız için çok önemlidir.
 
Yeni bir (yok edilebilir) iblis sınıfı
Her biri benzersiz saldırı ve yeteneklere sahip, her zamankinden daha fazla iblisi yok edin. Pain Elemental, Archvile ve Arachnotron gibi hayranların favorisi olan klasik iblisler geri dönerken DOOM Hunter, Marauder ve Gladiator gibi tamamen yeni iblisler de sürüye katılıyor. DOOM Eternal'ın "yok edilebilir iblisler" sistemi ile en sevdiğiniz iblisleri paramparça edin ve güç fantezilerinizi yeni bir düzeye taşıyın.
 
BATTLEMODE'a giriş yapın
id Software'ın sıfırdan oluşturduğu yeni 2'ye 1 çok oyunculu deneyim. Tepeden tırnağa silahlı bir DOOM Slayer'ın, oyuncuların yönettiği iki iblisle yüzleşerek beş üzerinden oynanan maçlarda, birinci şahıs görünümündeki yoğun savaşta mücadele etmesi gerekiyor.
 
id Software tarafından geliştirilen DOOM Eternal, The Game Awards 2016'nın En İyi Aksiyon Oyunu ödülünü alan DOOM oyununun doğrudan devam oyunudur. Boyutlar arası yolculuğunuzda iblisleri parçalayarak ilerlerken, bu yenilikçi birinci şahıs savaşta hızın ve gücün en gelişmiş kombinasyonunu deneyimleyin. idTech 7 tarafından güçlendirilen ve Mick Gordon'ın bestelediği kalp atışlarınızı hızlandıracak müziklere sahip DOOM Eternal, sizi yeni ve klasik iblisleri güçlü silahlarla daha önce görülmemiş inanılmaz dünyalarda yok eden DOOM Slayer'ın yerine koyuyor.

Steam Standart Sürüm -- 349,00 TL
Steam Deluxe Sürüm -- 449,00 TL
PS Store Standart Sürüm -- 469,00 TL
PS Store  Deluxe Sürüm -- 569,00 TL
Xbox Store Standart Sürüm -- 470,00 TL
Xbox Store Deluxe Sürüm -- 570,00 TL
 
DOOM Eternal'ı ön sipariş vererek ilk kez modern platformlara çıkış yapacak DOOM 64'ün dijital sürümünü ücretsiz edin.

DOOM Eternal'ın ön siparişi ayrıca şunları içeren Rip and Tear Paketi ile birlikte geliyor:

- DOOT Revenant Görünümü
- Cultist Base Master Seviyesi: Hikâye seviyesini yepyeni mücadeleler ve sürprizlerle harmanlıyor.
- Throwback Shotgun Silah Görünümü: DOOM Eternal iblislerinin hakkından DOOM'un klasik pompalısıyla gel. 
 
DOOM Eternal Deluxe Edition'da ortalığı birbirine kat! Paketin içeriği:

Birinci Yıl Bileti

- DOOM Eternal'ın çıkışını takip eden bir sene içinde yayınlanacak iki hikâye eklentisine erişim.
- Demonic Slayer Görünümü
- Classic Weapon Ses Paketi
- Tüm DOOM Eternal silahların için nostaljik ses efektleri

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Ubisoft, Idle Miner Tycoon Geliştiricisi Kolibri Games'i Satın Aldı Daemon X Machina 13 Şubat'ta PC'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

4.2.2020 16:54:44

+1
Anlamıyorsunuz.. korku oyunu olsun demiyorum. Oyunun genel renginden bahsediyorum. Fazla renkli, canlı bir atmosfer var. Oysa konuya ve temaya baktığımızda bunun daha karanlık, ürkütücü bir ortam ve yaratık - mekan tasarımlarında gerçekleşmesi gerekiyordu. Gene vur kır parçala patlat buna lafım yok.

Venomstr

4.2.2020 14:27:28

0
Doom 64 de aynı tarihte çıkıyor. Çıksa da oynasak.

Wayward Son

4.2.2020 11:20:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BlackTower_35 Korkuyu hissetmek istiyorsan Resident Evil oyna hocam. Doom ve korku ne alakası var? Doom ezelden beri bama güme girilen bir oyun olmuştur. Gerçe bu son oyun ile değişen dinamikler var ama bahsettiğin korku olayı Doom ile çok ters kaçmış.
Doom neden korku oyunu oldu abi bir anda? :) Anlamadım ben de.

gamer-x

4.2.2020 09:54:01

0
Doom 3 net korku oyunudur hikaye odaklı tek Doom oyunu olur kendileri

BlackTower_35

4.2.2020 07:07:19

+1
Korkuyu hissetmek istiyorsan Resident Evil oyna hocam. Doom ve korku ne alakası var? Doom ezelden beri bama güme girilen bir oyun olmuştur. Gerçe bu son oyun ile değişen dinamikler var ama bahsettiğin korku olayı Doom ile çok ters kaçmış.

Venomstr

4.2.2020 03:31:53

0
Aynen ben de aynen bunu anlatmaya çalışıyorum. Doom 2016’da düşmanlar çizgi film gibi. Hem gerçekçi değil, hem de korkutucu değil. Ana karakterimiz ölümsüz gibi. Önceki Doom’ların hiçbiri böyle değildi.

porsux

4.2.2020 00:01:48

+1
Bu tarza birşey söylediğim yok ama tema fazla absürd duruyor. Konunun köklerine çok hakim değilim ama uğraştığımız şeyler hell dedikleri yerden geliyorsa insan biraz daha korkuyu hissetmek istiyor. Son 2 oyundur ben bunu göremiyorum. vur patlak geçten başka birşey yok. Yaratık tasarımları ihtişamlı ve korkutucu değil, komik ve yapmacık. Bir DooM 3'te ki tasarımlara bak birde bunlara.

Mütercim Bey

3.2.2020 23:59:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Venomstr Umarım ilk oyunun aynısı olmaz. Dar, kapalı alanlarda geçen çizgisel ilerleyen bölümler de olmalı. Tamamen ilk oyun gibi olursa çok basit olur. Videoya bakılırsa ilk oyunun DLC’si gibi olmuş.
Diğer gameplay videolarını da izlersen ilk oyun daha çok Intro gibi kalıyor yanında.

xenferious

3.2.2020 22:04:53

0
Hikayenin devamını çok merak ediyorum. Doom mükemmeldi.

Dr.Danger

3.2.2020 22:01:57

0
İlk oyunu bitirmek yeni nasip oldu da yeni pyun çok para alınmaz bu paraya.

RocK__StaR

3.2.2020 21:28:00

0
Oyun çok iyi görünüyor ilk oyunun üstüne çok şey koymuşlar bu yılın en sağlam yapımlardan biri olucak şüphesiz

Venomstr

3.2.2020 21:27:00

0
Umarım ilk oyunun aynısı olmaz. Dar, kapalı alanlarda geçen çizgisel ilerleyen bölümler de olmalı. Tamamen ilk oyun gibi olursa çok basit olur. Videoya bakılırsa ilk oyunun DLC’si gibi olmuş.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız