Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Idle Miner Tycoon Geliştiricisi Kolibri Games'i Satın Aldı

 
Fransız oyun geliştiricisi ve yayıncısı Ubisoft, Berlin merkezli mobil oyun geliştiricisi Kolibri Games'i bünyesine kattı.
 
Ubisoft stüdyonun hisselerinin %75'ini satın aldı ve önümüzdeki dört yıl içinde tamamını alma opsiyonuna sahipler. 

Daha öncesinde Fluffy Fairy Games adıyla bilinen Kolibri Games 2016'da kuruldu ve şu anda yaklaşık 100 çalışandan oluşuyor. 104 milyondan fazla indirilen Idle Miner Tycoon oyunu ile tanınıyorlar.
 
Ubisoft'ta mobil oyunlar yöneticisi Jean-Michel Detoc konu ile ilgili olarak "Kolibri Games'i satın alarak 'idle' oyun portföyümüzü güçlendiriyoruz. Kolibri Games, 2016'dan bu yana sürekli büyüyen Idle Miner Tycoon oyunu ile bu türün liderlerinden biri." dedi.
 
idle oyunlara aşina değilseniz hızlı tıklama olarak da biliniyor. Oyun içi kaynaklar elde etmek için ekrana art arda tıklayarak veya dokunarak oynadığınız bir tür. Yeterli kaynağa sahip olduğunuzda çeşitli yükseltmeler satın alabiliyorsunuz. Bu yükseltmeler oyunu oynamasanız bile arka planda sürekli çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ubi
Zombie Army 4: Dead War İnceleme Puanları ve İlk 15 Dakikası DOOM Eternal'ın İlk 10 Dakikası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız