Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk Point & Click Adventure Oyunu Encodya 26 Ocak'ta PC için Çıkacak

 
Yayıncı Assemble Entertainment ve geliştirici Chaosmonger Studio, cyberpunk temalı point & click adventure oyunu Encodya için çıkış tarihi verdi.

26 Ocak 2021'de Steam ve GOG'da Windows, Mac ve Linux için çıkacak.
 
Yıl, 2062. Yer, şirketlerin kontrol ettiği karanlık megalopolis Neo Berlin. Dokuz yaşındaki kız Tina ve onun büyük sakar robotu SAM-53 bu şehirde derme çatma bir çatı katında yaşamaktadır. Tina, yetim, tek başına hayatta kalmayı öğrenmiş olan ve zar zor geçinen küçük bir kızdır. SAM-53 ise ne olursa olsun onu korumaya programlanmış bir robottur.

Bir gün Tina, babasının onu büyük bir görev için terk ettiğini öğrenir: dünyayı sorunlarından kurtarma planını tamamlamak. Bunun üzerine Tina ve SAM-53 garip robotik yaratıklar ve garip insanlarla dolu farklı gerçekliklerde inanılmaz bir maceraya çıkacaktır.
 
Encodya genel olarak iki oynanabilir karakter, 34 NPC, keşfedilmeyi bekleyen 100'den fazla yer, 4000'den fazla satır diyalog, rastgele bulmacalar, atmosferi yansıtan sanatsal tasarım ve müzikler, profesyonel dublaj sanatçıları ile seslendirmeler ve sinematik ara sahneler sunacak.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Encodya Cyberpunk Point & Click Adventure
Anno 1800 için Season 3 Pass Duyuruldu Marvel's Spider-Man PS4 ve Remastered PS5 Versiyonu için Yeni Güncelleme Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.11.2020 03:48:19

0
böyle bir oyun geliyor olması güzel ama keşke grafikler karton gibi olmasaydı. ultra gerçekçi olsun demiyorum ama böyle çizgi film gibi oluncada odaklanmakta zorlanıyorum.

BSC Misafiri

23.11.2020 02:04:30

0
Blade Runner remake mi ne, ertelenmişti, o da point clickti sanırım. Umarım bu da güzel olur, benzer oyunlar gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Encodya
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız