Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CyberConnect2, Fuga: Melodies of Steel 2 Oyununu Duyurdu

 
 
CyberConnect2, Fuga: Melodies of Steel 2 oyununu resmen duyurdu. Platformlar ve çıkış tarihi açıklanmadı. Daha fazla bilgi 28 Temmuz'da açıklanacak.
 
Orijinal Fuga: Melodies of Steel, dünya çapında 29 Temmuz 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyunun ilk üç bölümünü içeren bir demo artık tüm platformlarda mevcut. 
 
CyberConnect2, 28 Temmuz TSİ 14:00'de YouTube'dan izleyebileceğiniz Fuga: Melodies of Steel 1. Yıl Dönümü Özel Yayını'na da ev sahipliği yapacak. Yayın, CyberConnect2'nin geliştirmeden yayına kadar olan süreci ortaya koyacak. Sunucular arasında ise baş yapımcı Hiroshi Matsuyama ve Fuga: Melodies of Steel yapımcısı Tetsuya Murakami yer alacak. 
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde:
 
"Savaşmalıyız! Savaşmazsak tüm sevdiklerimiz elimizden alınacak!" Vahim bir gecede huzurlu bir köye savaşın ateşi düşer. Ailelerini kurtarmak için kararlı olan bir grup çocuk dev bir tanka biner ve taarruz başlar! 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendoeverything rol yapma oyunu aksiyon macera CyberConnect2 pc Fuga: Melodies of Steel
Yeni Kaykay Oyunu Skate Oynaması Ücretsiz Olacak Switch Konsollarında Öne Çıkan 17 Spor Oyunu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fuga: Melodies of Steel
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız