Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cris Tales 2021'in Başlarına Ertelendi

 
Yayıncı Modus Games ve geliştiriciler Dreams Uncorporated ile SYCK, 17 Kasım'da çıkması planlanan Cris Tales'ı 2021'in başlarına erteledi.
 
Sıra tabanlı rol yapma oyunu 2021'in başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için çıkacak.
 
Modus Games CEO'su Christina Seelye tarafından belirtilene göre "Kolombiya'nın Bucaramanga şehrinde bulunan çok küçük bir oyun stüdyosuyuz. Cris Tales bizim şimdiye kadarki en büyük projemiz ve bunu doğru bir şekilde yapmak istiyoruz."
 
"Oyunda geçmişi, şimdiki zamanı ve geleceği göstermek için çoğu alanın ve kişinin en az üç kez oluşturulması gerekiyor. Neredeyse aynı anda üç farklı oyun geliştirmek gibi. Ruhumuzdaki tüm büyüyü sizlere sunabilmek için kusursuz olması gereken üç oyun. Bize göstermiş olduğunuz tüm sevgiyi hak ettiğimizden emin olmak istiyoruz."
 
Yeni oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cris Tales Modus Games Dreams Uncorporated sıra tabanlı rol yapma oyunu
Sniper Elite 4, 17 Kasım'da Switch'e Geliyor GLX Elite: Avrupa Valorant Turnuvasının Şampiyonu Ninjas in Pyjamas Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cris Tales ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız