Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Aksiyon Oyunu Crossroads Duyuruldu

 
 
Piece of Cake Studios, oyuncuların Amerika Birleşik Devletleri kırsalında ölümcül canavarlarla savaşmak için doğaüstü bir avcı olarak Kardeşliğe katıldığı kıyamet temalı co-op aksiyon oyunu Crossroads'ı duyurdu. Platformlar ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Amerika Birleşik Devletleri'nde şeytani güçler, doğaüstü yaratıkları dünyamıza çeken portallar açtı. Paranormal olaylar artarken iblislerin, vampirlerin, kurt adamların ve diğer ölümcül canavarların varlığı yadsınamaz bir hale geldi. Korkmuş ve savaşamayacak durumda olan nüfus bölgelerden tahliye edildi. Neyse ki, yüzyıllardır, üstün yeteneklere sahip avcılardan oluşan gizli bir topluluk, gölgelerde bekleyerek bu güne hazırlanıyordu. 
 
Bu kıyamet öncesi co-op aksiyon oyununda doğaüstü bir avcı olun, Kardeşliğe katılın ve Amerika Birleşik Devletleri kırsalında arkadaşlarınızla ölümcül canavarlarla savaşın.  
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Crossroads
Outward: Definitive Edition 17 Mayıs'ta Geliyor Roguelite Nişancı Oyunu Bibots Bu Sonbaharda Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız