Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roguelite Nişancı Oyunu Bibots Bu Sonbaharda Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı PID Games ve geliştirici Square Squid, roguelite nişancı oyunu Bibots'un bu sonbaharda Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Şu anda oyunun bir demosu mevcut.
 
Bibots, bullet hell aksiyonuna odaklanan, kuşbaşı görünümlü bir shooter / rogue lite. İki karakter arasında geçiş yap, canavarlarla dolu bölgeleri araştır ve temizle, yeni beceriler aç, karakterlerini özelleştir, öl, ders çıkar ve tekrar tekrar dünyayı kurtarmayı dene.
 
Kaşif Tayar ve dünyasının beklenmedik kurtarıcısı Takaful olarak oyna. Silahlarını seç, cesaretini topla ve baş kötünün planlarını engelle. Tayar bu görevinde yalnız değil, bir Bibot tarafından seçilerek (aslında bir tanesine tesadüfen denk gelerek) bu kadim mekanik yaratıklardan birine dönüşme özelliği kazanmış durumda. Her Bibot’un kendine ait farklı güçleri var, hepsini dene ve oynanış tarzına göre favorini belirle. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nişancı aksiyon macera Bibots
Co-op Aksiyon Oyunu Crossroads Duyuruldu Blizzard'a Yeni Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız