Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cooking Simulator Türkçe Dil Seçeneğiyle PC için Çıktı

 
Yayıncı PlayWay S.A. ve geliştirici Big Cheese Studio aşçılık simülatörü Cooking Simulator'ı bugün itibarıyla PC için çıkardı.

Oyun Steam'de %10 indirimle 28,80 TL. Türkçe arayüz ve altyazı seçeneği bulunuyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Şeflerin en büyüğü ol! Her tür alet ve tezgahla dolu, gösterişli ve gerçek bir mutfağın başına geç. 60'tan fazla tarifin kilidini açıp onlarda ustalaş ya da sevdiğin şeyleri pişirmek için gerçek hayattaki düzinelerce ürünü kullan. Her şeyin gerçekçi fizik kurallarına uyduğunu da aklından çıkarma!
 
Mutfağında bir şefin ihtiyacı olan her şey var. Izgaralar, ocaklar, gaz ocakları, fırınlar, bin bir çeşit tencereler, tavalar, tabaklar, bıçaklar, spatulalar ve karıştırıcılar! Hepsinin de ötesinde kilerinizde bulunan 120'den fazla ürün kullanımınıza amade: et ve balık, meyve ve sebze, süt ürünleri ve sayısız sıvılar. Ekstra tat katacak tüm baharat ve bitkiler de cabası!
 
Gerçekçi bir aşçılık deneyimi! Ürünlerin görünümünü ve tadını, pişirme ısısına göre belirlemek senin elinde. Gerçek hayatta bir patatesi nasıl dilimliyorsan, bifteği nasıl çeviriyorsan ya da bir çorbayı nasıl kaynatıyorsan burada da aynı fizik kuralları geçerli Pişirme tekniklerini öğrenip yemekleri servis etmeye başladıkça, zamanla daha iyi bir şef olmaya başladığını fark edeceksin.
 
Kariyer modu, sıfırdan zirveye doğru uzanan bir aşçılık yoludur. Görevin, kendine ve restoranına şöhret kazandırmaktır. İşin temelinden başla ve giderek daha karışık yemeklerin kilidini aç. Ayrıca bu süre zarfında daha fazla müşteriye hizmet edip şöhret ve deneyim kazan. Tariflerinde ve işinde ustalaştıkça sayısız özellik ve beceriye ulaşacaksın.
 
Yine de kuralına göre oynamak istemezsen, Serbest modda oynamak hoşuna gidecektir.Tüm tariflere, ürünlere ulaşıp hiçbir baskı altında olmadan istediğin şeyi hazırlayabilirsin. Hiçbir şeyi pişirmesen bile olur! Oyun dinamikleri sana sınırsız imkânlar sunacaktır. Bıçakları dart gibi fırlat, kesme tahtalarını domino gibi diz, bütün mutfağı ateşe ver, fırını havaya uçur ve yangın söndürücüyü kullanarak günü kurtar!

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Cooking Simulator simülasyon yemek yapma oyun
Stadia Kasım'da Çıkacak; Fiyatı ve Oyun Listesi Duyuruldu Kotaku: Blizzard Diablo 4 ve Overwatch 2'ye Odaklanmak için StarCraft FPS Oyununu İptal Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2019 16:01:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ya benim anlamadığım şu bağımsız firmalar bile oyunlarına tr desteği veriyorken büyük firmaların bütçesi mi yetmiyor da destek veremiyorum gerçekten hayret ediyorum dostlar
Hocam 6 paragraf 42 ipucu cümlesi var bu tür oyunlarda. Hani bi Fallout 2 gibi Skyrim gibi Gılgamış destanı değil ki. O yüzden yapımı kolay oluyor. Ya zaten 3-5 yıl daha geçsin bu translate olayı ciddi gelişecek diye düşünüyorum, böyle dertlerimiz kalmayacak firmalar TR desteği vermesede..

AsRuleS

7.6.2019 19:51:38

0
En büyük etken maalesef eriyip gitmekte olan ekonomimiz... Her ne kadar bölgesel olarak bazı büyük oyunlarda indirimli fiyatlar görüyor olsak da, aslında aynı oranda oyun firmalarının ve yayıncılarının eline geçen Euro/Dolar cinsinden geçen para da o kadar azalıyor. Büyük firmalar ek dil maliyetine, o dilin o bölgede veya ülkede mevcut satış rakamlarından daha da yüksek bir satış rakamına çıkartıp çıkartmayacağına bakıyor. Eğer bu bir nedenden dolayı pek olası görülmüyorsa o oyuna Türkçe dil desteği eklemeyi istemiyor. Bu neden de genellikle o ülkenin ekonomisi oluyor. Ülkemizdeki son 1,5 yıldır süregelen döviz dalgalanması doğal olarak oyun satın alım gücünü ciddi derecede etkiledi. Bu sebeple de Türkçe dili eklense de çok büyük sayıda satış rakamının oluşamayacağının onlar da farkında... Firmalar bölgesel indirim yapsa da kendi cebinden yapmak zorunda kalıyor. Bir de ülkemizdeki yerel distribütör firmaları gerçeği var... Onlar da zaten Türkçe dilinin eklenip eklenmemesine pek aldırış etmiyorlar. Hepsini bir araya getirdiğimizde ise Türkçe dil desteği olsun, fiyat politikası olsun konsola özel oyun geliştiren firmaları aradan çıkardığımızda ülkemize en büyük yatırımı yapan ülkelerin başında Polonya, Almanya ve İngiltere; bölgesel anlamda da Uzak Doğu firmaları olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

BSC Misafiri

7.6.2019 16:58:48

0
Büyük firmalar resmi deneyimli çeviri şirketi yok diye pek istemiyorlar, bazı firmalarda Türkçe yaptık 500 tl bayil diyor kim kime dum duma piyasası

BSC Misafiri

7.6.2019 15:42:20

+1
ya benim anlamadığım şu bağımsız firmalar bile oyunlarına tr desteği veriyorken büyük firmaların bütçesi mi yetmiyor da destek veremiyorum gerçekten hayret ediyorum dostlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cooking Simulator
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız