Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Commandos 2 HD Remaster ve Praetorians HD Remaster Gamescom 2019 Fragmanı

Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Torus Games, Commandos 2 HD Remaster ile Praetorians HD Remaster oyunları için yeni fragman yayınladı.
 
Commandos 2 HD Remaster PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam), Mac, Linux, iPad ve Android tabletler için 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkacak. Praetorians HD Remaster PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkacak.
 
Fragmanlar ve oyunların tanıtım yazıları:
 

Commandos 2 HD Remaster
 
 
 
Türü tanımlayan bu gerçek zamanlı taktiksel şaheserini yeniden deneyimleyin. Orijinali efsanevi Pyro Studios tarafından geliştirilen, Commandos 2 HD Remaster oyun dünyasının en ünlü şaheserlerden birine hürmet niteliğindedir. Commandos 2 : Men of Courage'ı elden geçirilmiş kontroller, kullanıcı arayüzü ve öğretici başlangıç bölümü ile birlikte daha önce hiç olmadığı gibi yüksek çözünürlükte deneyimleyin.

Elit bir komando grubunun kontrolünü alarak İkinci Dünya Savaşı'nda zorlu görevleri tamamlamak için düşman topraklarına giriş yapın ve komandolarınızın uzmanlıklarından faydalanın. İkinci Dünya Savaşı konumlarını temel alan çeşitli ortamlarda gizlenerek ilerleyin. Karşı konulmaz ihtimallere karşı komando ekibinize liderlik edin, gizlice ilerleyin ve savaşın gidişatını bütünüyle değiştirin.  
 
Praetorians HD Remaster
 
 
 
Ünlü gerçek zamanlı strateji klasiği Praetorians'ı yüksek çözünürlükte yeniden deneyimleyin.

Praetorians gelişmekte olan Roma İmparatorluğu'nun politik entrikalarının ortasında geçmektedir. Mısır savaşlarında, Galya savaşlarında ve en sonunda İmparatorluğun kalbi İtalya'da değerinizi kanıtlayın.

İmparatorluk, her biri özel yeteneklere ve bireysel güçlere sahip binlerce farklı asker tipi ve savaş makinesi tarafından ağır bir şekilde korunduğu için göreviniz kolay olmayacak. Galip çıkmak için birliklerinizi birleştirmeyi ve düşmanlarınızın zayıflıklarından yararlanmayı öğrenmeniz gerekecek. Fakat dikkatli olun – İmparatora ne kadar yaklaşırsanız İmparatorluğun en güçlü ve ölümcül kuvvetleri Praetorian muhafızları ile karşı karşıya kalmaya da o kadar yaklaşırsınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Commandos 2 HD Remaster Kalypso Media Torus Games gerçek zamanlı taktiksel
Nintendo Switch "Indie World" Video Sunumu 19 Ağustos'ta Düzenlenecek Desperados III'ün Yeni Fragmanında Isabelle Moreau Karakteri Tanıtılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.8.2019 00:41:25

0
Commandos 3 de gelirse şükela olur

porsux

16.8.2019 23:39:14

0
Ne güzel günlerdi ama be.. RTS geri dön..

BSC Misafiri

16.8.2019 19:54:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Güzel. İki eski efsane bende commandos 2'nin cdsi vardı ne oynardım ama ha hiç bir şey anlamazdım öyle giderdim :D
Bizde hikayeyi derinlemesine yaşamıyorduk herhalde hocam. O dönem çocuk olup ingilizcesi olan sadece anne ya da babası yabancı olanlardı..

BSC Misafiri

16.8.2019 19:17:14

0
Güzel. İki eski efsane bende commandos 2'nin cdsi vardı ne oynardım ama ha hiç bir şey anlamazdım öyle giderdim :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Commandos 2 HD Remaster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız