Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Black Ops 2 Vita için Geliştiriliyordu

Call of Duty: Black Ops II eğer Vita için çıksaydı satışlar ve kalite çok daha iyi olabilirdi

    Activision'ın Nihilistic Software'e emanet ettiği Call of Duty: Black Ops Declassified bildiğiniz gibi gerçekten de çok kötü bir oyundu. Sınırlı multiplayer modları, Vita'nın grafiksel gücünün uzağındaki grafikleri ve 1 saat bile sürmeyen senaryo moduyla bu oyun tam bir hayal kırıklığı oldu. Peki Activision'ı bu noktaya ne getirdi.
 
    Ortaya çıkan bilgilere göre Activision öncelikle Ekim 2011'de Call of Duty: Black Ops II'yi Playstation Vita'ya getirmek için taşınabilir oyun konsollarında uzman bir firma olan Vicarious Visions ile anlaşmış. Daha sonra ise bu projeyi iptal etmiş.
 
     Black Ops II'nin Playstation Vita sürümünü iptal eden Activision, Resistance: Burning Skies'ı Vita için geliştiren Nihilistic Software ile anlaşıp 5 ayda CoD: Black Ops Declassified'ı Vita için çıkarmasını istemiş.  Bu kadar kısa bir sürede nasıl bir oyun bekliyorlardı, orası ise ayrı bir konu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
treyarch call of duty activision black ops call of duty black ops declassified vita
Wii U Tablet Kontrolcüsünün İlk Örnekleri "Prey 2'yi İptal Etmek Delilik Olur"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.12.2012 00:03:21

+1
avtivision büyük yanlış yapmış belki black ops 2 vitaya çıksaydı hem kossol daha çok satardı hem de oyun. çünkü vitası olan herkes bu oyunu iple çekiyordu. ve şunu da bildiriyim 40 dk lik senaryo ile cod black ops declassified psn de en çok satan vita oyunu

2K

7.12.2012 21:28:30

+1
Activision iki büyük hata yapmış hem bu kadar kısa sürede karar değiştirmiş hemde Resistance: Burning Skies'ı yapan firmaya teslim etmiş hiç mi bakmadın Activision Burning Skies'a ben o oyunu yapanlara bilgisayarımı bile emanet etmem.

cengizhan1903

7.12.2012 11:21:05

0
5 ayda çıkan oyundanda bişey beklememek lazım zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops Declassified
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız