Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty 2013 PS Vita için Listelendi

Call of Duty Declassified beklentileri karşılayamamıştı

     Playstation Vita için çıkan Call of Duty: Declassfied tam bir hayal kırıklığı olarak nitelendirilmişti. Anlaşılan Activision buna rağmen Playstation Vita için Call of Duty oyunu çıkarmaya devam edecek; çünkü İspanyol perakendeci Zmart, Call of Duty 2013'ü Ps Vita için listeledi.
 
    Oyunun kesin adı grünmese de 2013 ibaresinden oyunun bu yıl çıkacağını anlıyoruz. Ayrıca Zmart'ın listesinde Disney Infinity'nin de Playstation Vita için çıkacağı görülüyor.  Anlaşılan PS Vita bu defa hareketli bir yıl geçirecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
treyarch call of duty activision black ops call of duty black ops declassified vita
Crytek & AMD'den Teknoloji Demosu: Project Phoenix Kojima Artık Platforma Özel Oyun Yapmak İstemiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

15.4.2013 15:16:29

0
Bende yeni sahip oldum oyun üzerine aklınıza gelen her cihaz mevcut ama ps vita onca rakibin arasında kendini oynatıyor heleki evden dışarı çıkarken onu yanıma alıyorum ve gözüm arkada kalmıyor yeni oyunlarda muhteşem olacak gibi hele bir klzone yapmışlarki muhteşem birşey

GT_55

15.4.2013 09:41:25

+4
quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95 Mobil cihazlara çılan Modern Combat 4 bile çok daha iyiydi bu da muhtamalen önceki oyundan çok farklı olmayacaktır . Kabul edin Ps Vita tam bir hayal kırıklığı . Sözde sony ps vitayı üvey evlat yerine koymayacaktı fakat daha Ps4 çıkmadan iyice arkalara atıldı . Zaten sürekli gelişen mobil sektörü varken Ps Vita zaman kaybından başka bir şey değil .
İşte karşınızda psvita görmemiş masum bir köylü.Bilseydi bu fail mesajı atmamış olurdu. Modern Combat ne len.Vitaya çıkan o kötü cod oyunu bile o çöpoğlu çöp modern combatın fersah fersah üzerinde.Gerek grafikler olsun, gerek oynanış olsun,gerek multiplayer kısmı olsun. Ayrıca vita Japonya indiriminden sonra çok satmaya başladı.Dünya geneline yayıldığı zaman bu indirim, çok daha fazla satacağı garantidir.Hem bu sene 100'lerce oyun açıklandı vitaya çıkacak olan. http://www.psvitaturkiye.com/japonyada-vita-satislari-istikrarini-koruyor-4-10-mart-2013/ Eğer vita nedir?Sorusunun cevabını bilseydin, bu mesajıda atmamış olurdun. Nerde kalmıştık modern combat mı?

BSC Misafiri

15.4.2013 09:38:22

0
Call of Duty her platforma hayal kırıklığı artık açıkçası. 2007'den beri bir adım bile ilerlemedi oyun insaf yahu! Bir de Vita'ya çıkarıyorlar hala para koparma peşindeler. Paraları cebe indirelim kendimize harcayalım oyun yerinde saysın ne güzel iş ya!

gamerasi

15.4.2013 04:32:33

+2
Killzone çıkınca kim bakar buna... Ortaya kaliteli özgün bir şeyler çıkarırlarsa, onu bilemem...

BSC Misafiri

15.4.2013 00:48:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95 Mıbil cihazlara çılan Modern Combat 4 bile çok daha iyiydi bu da muhtamalen önceki oyundan çok farklı olmayacaktır . Kabul edin Ps Vita tam bir hayal kırıklığı . Sözde sony ps vitayı üvey evlat yerine koymayacaktı fakat daha Ps4 çıkamadan iyice arkalara atıldı . Zaten sürekli gelişen mobil sektörü varken Ps Vita zaman kaybından başka bir ley değil .
en son cikacak olan oyunlara bakda agizin ucuklasin. Modern combat mis Millet cod cakmasi diye diye bitiremedi "alternatif bir cod deyecceeemm baaak "

Recharged

15.4.2013 00:05:30

0
Fazla bir beklenti içine girmemek gerek.

dragonborn95

14.4.2013 23:53:35

-2
Mobil cihazlara çılan Modern Combat 4 bile çok daha iyiydi bu da muhtamalen önceki oyundan çok farklı olmayacaktır . Kabul edin Ps Vita tam bir hayal kırıklığı . Sözde sony ps vitayı üvey evlat yerine koymayacaktı fakat daha Ps4 çıkmadan iyice arkalara atıldı . Zaten sürekli gelişen mobil sektörü varken Ps Vita zaman kaybından başka bir şey değil .

Dhiozy

14.4.2013 23:25:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Yine aynı grafik motoruyla gelecekse mümkünse Pc'ye çıkmasın. Adamlar milyarlık ekran kartlarıyla resmen dalga geçiyor.
Okumadın haberi galiba zaten Vita için çıkaçakmış çıkarsa.

David Attenborough

14.4.2013 22:50:57

0
Yine aynı grafik motoruyla gelecekse mümkünse Pc'ye çıkmasın. Adamlar milyarlık ekran kartlarıyla resmen dalga geçiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops Declassified
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız