Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Close to the Sun Switch'e de Gelecek

 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Storm in a Teacup, Close to the Sun'ın bu yılın sonlarında PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarıyla birlikte Switch'e de geleceğini duyurdu.
 
Birinci şahıs korku oyunu Mayıs ayında PC için çıktı. Şu anda Epic Games Store'da 89,00 TL'den satışta.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

“Şimdi onların, gelecek ise benim.” – Nikola Tesla
 
Yıl 1897. Uluslararası suların derinliklerinde, Helios hareketsizce durmaktadır. Acımasız dalgalar geminin gövdesine vururken, tepede karanlık bulutlar belirmektedir. Olağanüstü bir işçilikle süslenmiş devasa altın heykeller göz alabildiğince uzanmaktadır.
 
Nikola Tesla'nın öngörülerinden doğan Helious, en büyük bilimsel akıllar için bir cennet niteliği taşımaktadır. Burası, devlet denetiminden ve gözlerden uzak, sınırsız bir araştırma ütopyasıdır. Burada madde ve zamanın sınırları özgürce zorlanmaktadır.
 
Gazeteci Rose Archer, kız kardeşini aramak için adaya ayak basar. Kısa süre içinde her şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Büyük salonlar bomboştur. Etrafı çürüyen etin leş gibi kokusu sarmıştır. Giriş üzerinde tek bir kelime yazmaktadır... KARANTİNA!

Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Tayvan Yapımı Korku Oyunu Detention'ın Filmi Yapılıyor Cyberpunk 2077 “Karanlık Geleceğin Askeri” Ücretsiz PlayStation 4 Teması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız