Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Türündeki Korku Oyunu Caffeine'i Çıkışından Önce Deneyebilirsiniz


      Bağımsız cephesinden gelen yeni bir korku oyunu Caffeine için yapımcı ekip yeni bir demo yayınladı. Bulmacalarla süslü bir korku deneyimi yaşatmayı planlayan Caffeine'in demosunu oynayarak geliştirilme aşamasının alfa sürümünde olan oyunun potansiyelini ve görsel kalitesini deneyim edebilirsiniz.
 
      Oyun hakkında bahsetmemiz gerekirse; Caffeine dünyanın kahveye aşırı derecede bağımlı olduğu bir evrende geçiyor. İnsanlık sentetik kafein üretmek için yıldızlara dev uzay istasyonları kurar ve maden aramaya başlar. Biz de bu uzay istasyonlarından birinde küçük bir çocuk olarak uyanıyoruz. Karakterimiz hiçbir şey hatırlamadığı için uzayın derinliklerinde tek başımıza ilerledikçe hikayemizi öğreniyoruz. 
 
       Unreal Engine 4 ile geliştirilmekte olan yapım genel olarak karanlık, dar ve uzun koridorlarda geçiyor. Psikolojik korku türünde olduğu söylenen yapım keşfetme elementleri ve bulmacalarıyla da ön plana çıkıyor. Caffeine'in ilerleyen dönemlerde sanal gerçeklik cihazlarını destekleyeceğini de belirtelim. Oyunun demosunu Steam üzerinden indirebilirsiniz. Demoyla birlikte yayınlanan yeni oynanış videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steampowered.com Survival Horror Caffeine İndie Bağımsız
NBA 2K16'nın Yayınlanan İlk Videosunda Stephen Curry'nin Hayat Hikayesini İzliyoruz Civilization Serisi Toplamda 31 Milyondan Fazla Dağıtıldı

R-10

11.8.2015 17:08:05

0
Farklı bir konusu var. Merak ettim açıkçası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Caffeine
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız