Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities: Skylines Remastered Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Colossal Order tarafından oyunculara sunulacak olan şehir simülasyon oyunu Cities: Skylines'ın yeniden düzenlenmiş sürümü duyuruldu. PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmiş bir sürüm olan Cities: Skylines Remastered, 15 Şubat'ta 39,99 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.
 
Ücretsiz yükseltme seçeneği sunulacak
 
 
 
15 Şubat tarihinde yayınlanacak olan Cities: Skylines'ın geliştirilmiş sürümü, orijinal oyun sahiplerine ücretsiz bir yükseltme şeklinde sunulacak. Halihazırda Cities: Skylines'a PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar, Remastered sürümüne ve "Airports" genişletmesine ücretsiz olarak ulaşabilecek. Ek paketin önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Cities: Skylines Remastered, yeni nesil konsollar için optimize edilmiş bir yapı ile karşımıza çıkmayı planlıyor. Bu sürüm içerisinde daha büyük şehirler oluşturabilecek, yapıları geliştirmek ve dikmek için ek içeriklerden yararlanabilecek ve dilediğimiz yere bu yapıları kurabileceğiz. Birçok yükseltme seçeneğini içerisinde barındıran bu oyunda oyuncular, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'de daha iyi performans alabilecek.
 
Remastered sürümünü yeni nesil konsollarda oynamanın yanı sıra kullanıcılar bu oyunu PlayStation 4 veya Xbox One'a indirebilir. 
 
Cities: Skylines Remastered duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse için Hikaye Fragmanı Yayınlandı Star Wars Jedi: Survivor için 9 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

7ender

10.2.2023 21:42:10

0
Game Pass için de geliyor oyun. Ssd ile oynamak fark yaratır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız