Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities Skylines 2 için Performans Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Colossal Order ekibi yeni şehir kurma simülasyon oyunu Cities Skylines 2 için ikinci performans güncellemesini kısa süre önce yayınladı. Bu güncellemeyle beraber çeşitli iyileştirmeler oyuna dahil edildi ve oyunun daha sorunsuz çalışması sağlandı. 
 
Güncellemeyle daha stabil bir deneyim elde ediliyor
 
 
 
Yeni 1.0.12f1 adlı güncelleme Cities Skylines 2'yi daha iyi bir hale getiriyor. Yeni yama ile beraber belirli ışık yansımalarını işleme biçimi iyileştirildi ve böylece oyun daha hızlı ve akıcı hale geldi. Ayrıca oyun artık büyük nesnelerin ardından küçük nesneleri de işleyecek duruma geldi ve bu da bilgisayarınızın daha hızlı çalışmasına yardımcı olabilen bir durum. Ek olarak gölge LOD hesaplamalarını da geliştiren bu yama oyunu stabil hale getirdi.
 
1.0.12f1 güncellemesi diğer taraftan VRAM geliştirmelerini de içeriyor. Yama ile büyük nesnelerin dokuları gerekmediğinde çok ayrıntılı bir şekilde bizlere sunulmuyor. Bu da fazladan bellek harcanmamasını sağlıyor. 
 
Güncellemenin tam detayları için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Omni-Man Çıkış Tarihi Açıklandı EA Play Steam’de İnanılmaz Fiyata Satılıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız