Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities Skylines 2 için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Colossal Order ekibi şehir kurma simülasyon oyunu Cities Skylines 2 için üçüncü büyük güncellemeyi yayınladı. 1.0.13 sürümlü bu güncelleme oyunu daha dengeli hale getiriyor ve ince ayarları beraberinde getiriyor. Ayrıca oyundaki bazı hataları da gideriyor.
 
Performans artışı da yer alıyor 
 
 
 
Yeni güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunu optimize ederek performansı arttırıyor. Yani teorik olarak oyun artık daha hızlı ve stabil oynanabiliyor. Colossal Order ekibi ek olarak çöp üretiminin ve birikiminin artık daha dengeli olmasını sağlayacak geliştirmeleri de yamayla beraber oyuna dahil etti.
 
Diğer güncelleme detaylarına bakacak olursak yakım tesislerinin elektrik ihtiyacı kısmına iyileştirme getirildi ve şehirdeki başıboş evcil hayvan sayısı dengelendi. Ek olarak, arabaların yollarını bulmasını iyileştirmek için otoyollarda güvenli olmayan U dönüşlerine ilişkin ceza arttırıldı.
 
Diğer yama notlarına bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Fallout 4 için 2-4 Saatlik Bir Deneyim Sunan Fan Yapımı Ek Paket Yayınlandı Senua’s Saga: Hellblade 2 Ne Zaman Çıkış Yapacak? Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

14.11.2023 10:28:20

0
Youtuber Furkan Emirce'den izliyorum, adam başlı başına bir test mühendisi. Gördüğüm kadarıyla oyun dlc gibi bir şey. İlk çıktığında yaptığı etkiyi yapamadı bende.

Umit_22

13.11.2023 00:22:28

0
Tester oyuncular hadi yine iyisiniz. Test işinizi birazcık kolaylaştıracak güncelleme vermişler. Oyun geliştiricilerine üstüne para vererek yardım ediyorsunuz. Ben daha satın almadım, sizin bütün testleri bitirdiğiniz final sürümün çıkmasını bekliyorum. Çok acele etmenize gerek yok, biz bekleriz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız