Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities: Skylines II Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu

 
 
Yayıncılığını Paradox Interactive geliştiriciliğini Colossal Order'ın üstlendiği şehir simülasyonu oyunu Cities: Skylines II'nin çıkış tarihi açıklandı. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC için 24 Ekim'de 49.99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacak. Xbox Game Pass hizmetine de eklenecek olan oyunun standart sürüm Türkiye fiyatı Steam'de 425,00 TL, Ultimate sürüm ise 765,00 TL.
 
Ultimate sürüm içerisinde "İçerik üreticisi paketi", "Yeni Assets paketi" ve "San Francisco" setini içeren Expansion Pass yer alacak.
 
Devam oyunu Cities: Skylines II yeni içeriklerle geliyor
 
 
 
Bu sene içerisinde duyurulan devam oyunu Cities: Skylines II yeni geliştirmelerle ver içeriklerle gelmeye hazırlanıyor. Geliştirici ekip Colossal Order'ın CEO'su Mariina Hallikainen oyun hakkında çeşitli açıklamalar yapıyor ve şunları aktarıyor: "Cities: Skylines II, şimdiye kadar yapılmış en büyüleyici, görsel olarak ilgi çekici ve karmaşık şehir kurma oyunu olarak karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda her seçim çok önem arz ediyor ve bu seçimlerin vatandaşlara doğrudan etkisi oluyor."
 
Gerçekçi şehir kurma deneyimini bizlere aktarmayı hedefleyen Cities: Skylines II'de istediğimiz şekilde kendi metropolümüzü oluşturuyor ve her bir içerikle tek tek ilgileniyoruz. Yaratıcılığımızı açığa çıkaracağımız oyunda derin simülasyon, canlı ekonomi, inşa etme ve daha fazla detay bizlere sunuluyor.
 
Cities: Skylines II çıkış tarihi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cities: Skylines 2 çıkış tarihi Türkiye fiyatı
Cyberpunk 2077'nin Beklenen Phantom Liberty Paketi Geliyor! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

12.6.2023 15:18:15

0
Valla bilmiyorum çok seviyorum yani severim böyle oyunları ama çok zor ya ilk Oyunda bazı şeyleri hiç yapamadım.Okul dikiyorum eğitim sorunu diyorlar.Büyük yapı diyorum başka birşey diyorlar keşke biraz kolay modu olsa.Şehir kurması çok eğlenceli görsel olarak ama kolay olmasını tercih ederim biraz ( Şimdi topa tutucaklar beni ozaman ne die similasyon oynuyorsun defol :)) )

lextor

12.6.2023 13:55:40

0
5 senede bir seçim senaryosu olsa tadından yenmez

RaymonD7

12.6.2023 10:59:11

0
Geldiğimiz noktaya bak şu fiyatlara güzel demeye dilim varmıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız