Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities: Skylines 2'nin Yeni Nesil Konsol Sürümleri Ertelendi: İşte Sebep

 
 
Yayıncılığını Paradox Interactive ve geliştiriciliğini Colossal Order ekibinin üstlendiği şehir inşa etme simülasyon oyunu Cities: Skylines II'nin PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri ertelendi. Yeni nesil konsol sürümleri bu kapsamda daha önce planlanan 24 Ekim çıkış tarihinden 2024 baharına ertelendi. Oyunun PC sürümü planlandığı gibi 24 Ekim'de Steam üzerinden piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
Geliştirici ekip erteleme hakkında açıklamada bulundu
 
 
 
Geliştirici ekip Colossal Order yeni nesil konsol sürümlerinin ertelenmesi konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Cities: Skylines II için sizlere duyurmamız gereken bir haberimiz var. Oyunu şu anda 24 Ekim'deki çıkış tarihine hazırlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunu yaparken konsol için belirlediğimiz kalite standardına ulaşmak için daha fazla zamana ihtiyacımız olduğunu fark ediyoruz. Oyunculara en iyi deneyimi sunmak istediğimiz için Xbox ve PlayStation 5'in çıkış tarihini 2024 baharına kadar erteliyoruz."
 
Cities: Skylines 2, dikkat çekici unsurlarla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda serinin önceki oyununa göre çok daha fazla özellik ve mekanik yer alıyor. İstediğiniz şehri kurmaya başladığınız yapımda ikonik Golden Gate Köprüsü, San Francisco haritası ve daha fazlası yer alıyor.
 
İlk fragmana göz atmak isterseniz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Rush Duel Şimdi Yu-Gi-Oh! Duel Links'te! Counter Strike 2 Çıkışıyla Beraber Yükselişe Geçti!

aykut291

29.9.2023 14:44:11

0
Geç olsun eksiksiz olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız