Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cities: Skylines 12 Milyon Satışa Ulaştı

 
 
Yayıncı Paradox Interactive, Cities: Skylines'ın tüm platformlarda 12 milyon satış yaptığını bildirdi.
 
İlk olarak 2015 yılında piyasaya sürülen oyun, üç yıl sonra Switch'e geçti. Önceki sürümlerle aynı özelliklerin çoğunu korumasına rağmen, oyuncular Switch sürümünde çok sayıda performans sorunuyla karşılaştılar.
 
Geliştirici Colossal Order'ın CEO'su Mariina Hallikainen, 12 Milyon satış hakkında şunları söyledi: 
“Cities: Skylines topluluğunun ne kadar aktif olduğu için minnettarız ve şehir kurma oyunlarına olan tutkularını bizimle paylaştıklarını görmekten çok memnunuz. Bunca yıl boyunca oyunun bu kadar çok oyuncuda yankı bulduğunu görmek bir rüyanın gerçekleşmesiydi. Aldığımız geri bildirimleri dinlemeye devam ediyoruz ve gelecekte hayranlarımıza daha da fazla neşe getirmek için çok çalışmaya kararlıyız” 
 
Bu durumu kutlamak için, oyun için PlayStation ve Xbox'ta bir doğum günü yaması uygulandı. Ne yazık ki, Switch'e bu yama gelmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Minecraft'ın Yeni Lightyear Paketi Oyuncuları Buzz'ın Maceralarına Götürüyor DreadOut 2 Temmuz Ayında PlayStation ve Xbox Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız