Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Captain Toad: Treasure Tracker Switch ve 3DS Demosu Çıktı

 
   Captain Toad: Treasure Tracker'ın demosu şu anda Nintendo eShop aracılığıyla Switch ve 3DS üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   Captain Toad: Treasure Tracker, Super Mario Odyssey temalı minyatür bölümler dahil olmak üzere toplamda 70'ten fazla bölüm içeriyor ve Switch'te iki oyunculu Joy-Con co-op oynanışını destekliyor.

   Captain Toad: Treasure Tracker 13 Temmuz'da dünya genelinde Switch ve 3DS için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
PUBG'nin Üçüncü Haritası Sanhok Bu Cuma Çıkıyor Dünyanın Sıvı Soğutmalı İlk Belleği XPG SPECTRIX D80 Türkiye’de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kennnn

20.6.2018 21:55:50

+1
Demo'da 3 bölüm olsa da çok keyifliydi. Ufak mekan bazlı bulmacalar var. Düşmanları aynı 1988 yılında çıkmış olan Super Mario Bros. 2'de olduğu gibi yerden çıkardığınız sayılı sebzeler ile vuruyorsunuz. El modunda dokunmatik olarak yaptığınız tüm işlemleri ise TV modun da sürekli ekranda görünen ve dikkat dağıtan o hedef imleci eşliğinde yapıyorsunuz bunu ise pek beğenmedim, bir fps oyunu değil ki bu. Bir tuş ata biz basınca ortaya çıksın sonra kaybolsun. Belki tam oyunda alternatifler koymuşlardır bu iş için bakacağız. Oyun 60 fps ve son bölüm dışında çözünürlük gayet yüksek. Nintendo'nun çıkardığı port oyunlarda çözünürlük nerdeyse her oyunda arttı ama bunda en azından o bölüm için bunu göremiyoruz. Tabi ki oyun daha çıkmadı bekleyelim bakalım. Oyun öyle çok büyük değil 70+ bölüm sayısı var. 40 dolar da çıkış fiyatı. ister çıkışında alın oynayın ister indirim bekleyin ancak Mario evreni ile alakalı kaliteli hazırlanmış oyunları seviyorsanız bir ara göz atın derim.

İdrak İstimlak

20.6.2018 21:38:52

0
Yahu şirinlik abidesi şu oyun, WiiU'da az oynamadım, 3DS'de de oynarız çıkınca...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız