Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty ve Goat Simulator Karışımı Goat of Duty'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Ünlü FPS serisi Call of Duty'i herkes biliyordur. Parodi amaçlı yapılan ardından hayran kitlesine kavuşan Goat Simulator ise oyun dünyasında bilinen yapımlardan birisi. Bu iki oyunun hayranları için ise yeni bir oyun geliyor. İki oyunu bir arada artık oynayabileceksiniz: Goat of Duty.
 
Temel olarak keçilerin birbiriyle savaştığı çok oyunculu bir oyun. Oyunun çıkış tarihi ise 16 Ocak 2020. Oyunun çıkış tarihi dışında ise oyunun yayınlanacağı tarihe kadar oyuna eklenecek haritalar ve modların olduğu liste paylaşıldı. Listeyi, oyunun fragmanını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Oyun şu anda Steam üzerinden 13 TL'ye satılıyor. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Uzak geleceğin zalim karanlığında, yeryüzünde bir tek keçiler varlıklarını sürdürüyor.

Her şey o korkunç nükleer kazayla başladı... Keçilere; güçlü toslamaları, yükseğe zıplama yetenekleri ve kulakları sağır eden melemelerinin yanında sahipleri olan insanları kolayca alaşağı edecek bir zekâ da bahşedildi. Dur ya, öyle olmamıştı. Aslında keçiler daha en başından zekiydi; fakat başparmakları yoktu, o yüzden de insanlığın robotları geliştirmesi için sabırla beklediler. Böylelikle onlar da... Hayır ya, böyle de değildi. Alternatif bir evrende, keçiler kudretli savaşçılardır...
İyi tamam, itiraf ediyoruz. Bu oyunda hikâye falan yok. Sen bir keçisin. Tepeden tırnağa (yani bu durumda toynağa) kadar zırhlanmışsın. Seni öldürmek isteyen başka keçiler var. Bu kadar basit işte. Durma! Koş ve keçiliğini melet.
Goat of Duty, hızlı ve hararetli bir çok oyunculu nişancı oyunu ve bilmen gereken tek şey bu. Boş yapmıyoruz! Karmaşık akıl oyunlarında usta olmana, farklı karakterleri öğrenmene, becerilerini eşzamanlı kullanmana, stratejik bir takım çalışmasına gerek yok... Yalnızca şeytani savaş alanları, güçlü silahlar ve soluksuz aksiyon var. E tabii bir de saçma sapan şakalar, çılgın keçi kostümleri (kendi aramızda goatstume dediğimiz görünümler) ve arkadaşlarını gönlünce troll'lemene yardımcı olacak keçi mekanikleri olacak!

Keçiler. Diğer keçilerle savaşan zırhlı bir keçisin. Bundan iyisi can sağlığı!
2 ila 10 keçi arasında geçebilen çok oyunculu kıran kırana ölüm maçlarında yerini al.
Hızlı oynanış tarzı: Ne de olsa keçiler hızlı ve çevik yaratıklar. Ne var ne yok üzerine tırmanabilir, çok yükseklere zıplayabilirler.
Eski tip, saf nişancı deneyimi: Düşmanlarına karşı sadece sen ve becerilerin!
Çılgın keçi kostümlerini kuşan, keçi gibi dans et ve arkadaşlarını troll'le, savaşta onları melettiğine pişman olsunlar!
Dört çok oyunculu mod: Klasik free-for-all, Çilginlik, sürü savaşları (veya insanlar için team deathmatch) ve yepyeni bir mod: çılgın Fus Ro Arena
Farklı oyun tarzlarıyla sayısız çılgın haritayı keşfet: Fütürist bir çiftlikte evindeymiş gibi rahat et, uzak gezegenlerdeki dağları keşfe çık, kuzuların çölünü geç, korku kuyusunda tüyler ürpertici dehşetle yüzleş, uzay istasyonundan uzaklara sürüklen veya orta çağ köyünde akıllara durgunluk veren saçmalıklarla karşılaş. Daha pek çok macera da cabası!
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Goat of Duty Keçi Goat Simulator Call of Duty Çok oyunculu Shooter
Call of Duty League Duyuruldu! Aksiyon-RPG Oyunu "Princess Remedy 2: In A Heap of Trouble" Steam'de Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Goat of Duty
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız