Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty League Duyuruldu!

 
     6 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan Call of Duty League, Activision Blizzard tarafından duyuruldu. Kuzey Amerika ve Avrupa'da belirlenen 12 şehir ve 12 takım ligde mücadele edecek.
 
Turnuva yalnızca PS4 üzerinden çevrimdışı gerçekleşecek. 
 
    Call of Duty League tarafından yayınlanan fragman
 
 
 
     2020 yılında düzenlenecek olan COD elektronik spor ligi için 6 milyon dolar ödül havuzu oluşturuldu. Ligde yer alacak 12 takım, Call of Duty'nin serisinin en son piyasaya çıkartılan "Modern Warfare" oyununda 5'e 5 mücadele edecek. Yalnızca PS4 platformu üzerinden gerçekleşecek çevrimdışı turnuva; New York, Londra, Paris, Atlanta, Chicago, Dallas, Florida, Minnesota, Seattle, Toronto ve Los Angeles'da gerçekleşecek. Yapılan açıklamaya göre COD League'de farklı bölge ve şehirlerden takımlar ayrık olarak yer almayacak ve takımlar mücadele edeceği şehirlere yolculuk edecek. 
 
     Activision Blizzard'ın yakın zamanda turnuva takvimini ve takımları duyurması bekleniyor. 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare Activision Infinity Ward
Brawlhalla Artık Tüm Platformlarda Cross-Play Destekliyor Call of Duty ve Goat Simulator Karışımı Goat of Duty'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız