Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Warzone Mobile Resmi Olarak Duyuruldu

 
 
Activision, Call of Duty Warzone Mobile'ı resmi olarak duyurdu. Aşağıdaki Warzone Mobile teaser videosunda yer alan bir mesajda Activision, oyunu önümüzdeki hafta bir Call of Duty etkinliğinde tanıtmayı planladığını belirtiyor. 15 Eylül'de gerçekleşecek olan 'Call of Duty Next' etkinliği, Modern Warfare 2 ve Warzone 2 ile ilgili yeni detayları da içerecek.
 
Activision Mart ayında, 2020 yılında piyasaya sürülen ve 13 ayda 100 milyon oyuncuyu kendine çeken oynaması ücretsiz oyun Call of Duty Warzone'un mobil sürümü üzerinde çalıştığını açıklamıştı.
 
Oyun, Mayıs ayında yalnızca davetle erişilebilir olacak şekilde kapalı alfa testine girdi. Kısa bir süre sonra da Warzone Mobile oyun videoları sızmaya başladı. Sızıntı videolar ile battle royale oyunu Warzone'un konsol ve PC versiyonunda bulunan Verdansk haritasının da Mobile sürümünde yer alacağı ortaya çıktı.
 
Warzone Mobile, yeni Activision mobil oyun geliştirme stüdyosu Solid State'in yanı sıra Beenox, Activision Shanghai ve Digital Legends tarafından geliştiriliyor. 
 
Teaser videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy 14 Eylül'de PS4'e Geliyor Shinobi Rising, Konsollar, PC ve Mobil için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Revrains

10.9.2022 16:53:31

0
BR artık oyun dünyasının yeni bir yapıtaşı oldu kapanmak gibi bir şansı yok en çok oynanan seriler halen battleroyale oyunlar Avrupa Amerika fark etmeden apex cod warzone ve fortnite listelerde ilk 5'ten aşağı düşmüyor ki pubg gibi leş ötesi bir oyun bile ücretsiz olunca konsolda kendini çok üst sıralara taşıdı

BSC Misafiri

9.9.2022 19:46:19

+1
quote:

Orjinalden alıntı: romedon kendilerine mi rakip oluyorlar şimdi? saçmalığa bak.Ayrıca battleroya devri kapanıyor
Kendilerine rakip olmuyorlar olm PC de Black Ops ve Modern Warfare birbirine rakip mi sence? Ayrıca Battle Royale devri kapanıyor veya kapanmış değil hala bir sürü yeni battle royale oyunu çıkıyor sadece bir kaç ay önce bile yeni Apex Legends Mobile çıktı bu da ona rakip işte.

romedon

9.9.2022 18:20:38

0
kendilerine mi rakip oluyorlar şimdi? saçmalığa bak.Ayrıca battleroya devri kapanıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız