Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Modern Warfare III'ün Hikaye Modunun Boyutu Ortaya Çıktı

 
 
Sledgehammer Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Call of Duty Modern Warfare III'ün ana hikaye (campaign) modunun boyutu ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 50 GB'lık bir hikaye moduna sahip olacak.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık
 
 
 
Şu anda ön siparişlere açık olan oyunun PS5'teki hikaye modu iki farklı paket içeriğiyle geliyor. Twitter üzerinde paylaşılan bir gönderiye göre bu paketler şu şekilde;
 
- Campaign Pack 1: 18.042 GB
- Campaign Pack 2: 32.942 GB 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Call of Duty Modern Warfare III Steam üzerinde 1.999,99 TL'den satışta bulunuyor. Yüksek fiyatlandırmayla beraber karşımıza çıkan oyuna elbette herkes ne yazık ki erişemiyor. Öte yandan oyunun Kasa sürümü ise 2.799,99 TL olarak satışta bulunuyor.
 
Son olarak serinin önceki oyunu Call of Duty Modern Warfare II'nin hikaye modu 27.467 GB boyutundaydı. Şimdi ise bu boyutun iki katına çıkmış olduğunu görebiliyoruz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Call of Duty: Modern Warfare III, 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Multiplayer fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera nişancı hikaye fps
Fallout 3 için Yeni Mod İç Mekanları Daha İlgi Çekici Hale Getiriyor Whiteout Survival İnceleme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız