Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS:GO'da Dereceli Maçlar Artık Ücretli

 
 
Valve, yeni Counter-Strike: Global Offensive oyuncularının artık dereceli oyun için ödeme yapması gerektiğini duyurdu.
 
Daha önce, oynaması ücretsiz rekabetçi birinci şahıs nişancı oyununun yeni oyuncuları düşmelere, rütbelere, beceri gruplarına ve Prime (ücretli) eşleştirmeye giden ücretsiz bir yola erişebiliyordu.
 
Valve, zaman içinde bu faydaların "kötü oyuncuların hem yeni hem de mevcut oyuncuların deneyimlerine zarar vermesi için bir teşvik" haline geldiğini söyledi.

Şimdi ise şirketin yeni oyuncuların farklı bir teklifi var. Herkes oyun modlaırnda, topluluk sunucularında ve atölye haritalarında oynanabilecek. Ancak artık XP ve rütbe almayacaklar.
 
Valve, bu özelliklerin artık yalnızca Prime Status oyuncularına açık olduğunu bildirdi. Prime Status yükseltmesinin maliyeti ise 10,89 Euro. 
 
Yeni oyuncular, Steam mağazasından Seçkin Durum yükseltmesini satın alarak Prime'a yükseltme yapmaya devam edebilir. Ancak artık Prime'a giden ücretsiz bir yol yer almıyor. (Yükseltmeyi önümüzdeki iki hafta içinde satın alırsanız, mevcut beceri grubunuz ve XP ilerlemeniz devam edecek.) 

Prime oyuncular ayrıca yetenek gruplarının etkilenmeyeceği ve lobi yetenek grubu kısıtlamalarının olmadığı derecesiz maçlar da oynayabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
2K'den Marvel Karakterli Bir XCOM ve Yeni Borderlands Oyunu Yolda Deep Silver E2 2021'de Hangi Oyunların Çıkmayacağını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2021 19:00:33

0
Oh iyi oldu hileden geçmiyordu bu vac ban güvenliliği biraz daha artması lazım onada el atsınlar

BSC Misafiri

8.6.2021 19:00:26

0
Eski oyuncular ya da oyunu ftp olmadan önce ücretliyken satın almış oyuncular için bu sistem geçerli değil değil mi ?

BSC Misafiri

8.6.2021 19:00:04

0
Tarihteki ilk ücretli başlayıp sonra bedava olup sonra yeniden ücretli olan oyun bu olmalı.

dreamcast83

7.6.2021 18:55:16

+1
Arkadaş siz faceit uygulamasında anticheat programı var diye hile yokmu zannediyorsunuz çok safsınız o program hileyi bilgisayar yükleyip o şekilde açılan hileler üzerinde işe yarıyor site üzerinden yapılan hilelere karşı bir işe yaramıyor maalesef.

ugah6aiw

6.6.2021 17:14:27

0
bide para mı verecekler yuh...

waltran

6.6.2021 12:38:24

+1
Oyunu bırakalı 4-5 yıl oldu şimdi mi akıllarına gelmiş. biz ta o zamandan telefon numaramızı onaylatıp prime betaya katılmıştık, yıllarca betada tutup bedava yapmıştı sahtekarlar! gider faceit benzeri bir platformda oynarım, senin rasgele hile korumasız serverlarını ne yapayım valve? sen git vr, el konsolu felan yap valve. oyun yapmaktan, oyun yönetmekten ne anlarsın? counter strike, mod olarak kalsa daha iyi durumda olurdu şu an.

BSC Misafiri

4.6.2021 21:23:52

+1
saçmasapan bir hale soktular oyunu

JaReD22

4.6.2021 18:56:42

+1
Sonunda osmanın çocuğu gabe newelın aklı başına geldi Adam ücretsiz hesap açıyor 21 lv kasıp benle eşleşiyor bu adaletmi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız