Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Elektronik Spor Turnuvalarını Duyurdu!

 
     Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın Büyükşehir Belediyespor Kulübü işbirliğiyle düzenlediği "Bursa Büyükşehir Belediyesi Espor Turnuvası" 11-17 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.
 
     Kayıtların 3 Ocak’ta başlayıp, 9 Ocak’ta sona ereceği turnuvada elektronik spor severler 4 farklı oyunda mücadele edecek. FPS türünde ZULA, spor türünde FİFA 21, Battle Royale türünde PUBG ve PUBG Mobile oyunlarının oynanacağı turnuvaya kayıtlar; Bursa Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Turnuva heyecanı Twitch platformunda ve Bursa Büyükşehir Belediyesi You Tube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.
 
     Esporun gelişiminde gençlerin önünü açmak adına ailelerin espor farkındalığı ve doğru bilinçlendirilmesine ve gençlerin profesyonelleşmelerine katkı sunabilmeyi amaçlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği espor turnuvası ile bu alanda yetenekli olan sporcuları bir araya getirmeyi amaçlıyor.  
 
     Bursa Büyükşehir Belediyesi, elektronik spor turnuvası hakkında detaylı bilgiye ve kayıt bağlantılarına BURADAN erişebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PES 2021, Injustice 2, Torchlight III ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor The Crew 2, Surviving Mars ve Frostpunk: Console Edition PlayStation Now'a Eklendi

mehmehcik_71

10.1.2021 17:08:29

0
Tebrikler bursa yalnız fifa olmamış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız