Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew 2, Surviving Mars ve Frostpunk: Console Edition PlayStation Now'a Eklendi

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now Ocak ayı oyunlarını duyurdu ve oyunlar bugün itibarıyla sistemin kütüphanesine eklendi.

Surviving Mars ve Frostpunk: Console Edition kalıcı olarak eklendi. The Crew 2 ise 5 Temmuz 2021'e kadar kalacak.
 

The Crew 2

Amerikan motor sporları dünyasına adım at, Amerika'nın dört bir yanında yerleri, gökleri ve denizleri keşfet, onlara hükmet. Çok çeşitli arabalar, motorlar, deniz araçları ve uçakları kullan, farklı disiplinlerde diğer yarışçılara meydan oku.
 
 
Surviving Mars

Surviving Mars, Mars’ta koloni kurma ve bu süreçte hayatta kalmaya dayalı bir bilim kurgu şehir inşası. Kolonin için bir yer belirlemeden önce kaynaklar ve finansal destek için bir uzay ajansı seçin. Kubbeleri ve altyapıyı inşa edin, yeni imkânları araştırın ve drone’ları kullanarak yerleşimini şekillendirmenin ve genişletmenin daha iyi yollarını açın. Kendi besinini yetiştirin, madenleri işletin ya da çok çalıştığınız bir günün ardından barda dinlenin. Ama en önemlisi de, kolonilerinizi hayatta tutun. Bu iş, yeni ve garip bir gezegende basit bir görev değildir.
 
 
Frostpunk: Console Edition

Oyunculara 19. yüzyıl sanayi devrimini alternatif bir bakış açısıyla anlatan zengin bir hikâye kurgusu içinde karmaşık bir stratejik mücadele sunan Frostpunk; gezegenimizin nasıl esrarengiz bir şekilde donarak bildiğimiz şekliyle uygarlığa son vermesi ve insan ırkını ağır koşullara uyum sağlamaya zorlaması üzerine bir hikâye örmektedir. Yeryüzünde belki de son kalan uygar toplumun lideri olarak, hayatta kalan sakinlerinin yaşayabileceği bir şehir inşa edecek, yeni teknolojiler bulacak, donmuş toprakları keşfedecek ve en önemlisi toplumu acımasız bir dünyada yaşam kurmaya hazırlayacak şekilde yönetecek ve ona hükmedeceksiniz. İster aydın bir hükümdar olun ister demir yumruklu bir tiran, bu dünyada seçim yapmanın göründüğü kadar kolay olmadığını ve insanlar üzerinde güç sahibi olmanın onları önemserken hissettiğiniz sorumluluk duygusu kadar ağır olduğunu keşfedeceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Elektronik Spor Turnuvalarını Duyurdu! Hollow Knight: Silksong Son Test Aşamasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

6.1.2021 16:13:05

0
Azami bağlantı hızı malesef düşük olduğu için beş yıl daha zor görünüyor. Sağolsun ttnet bizim yavaş İnterneti tercih ettiğimizi kanıtladığı için on sene yatırım gelmez. Bu da beş değil on yıl daha zor görünüyor.

BSC Misafiri

6.1.2021 15:12:45

0
Türkiye' ye ne zaman gelir acaba?

SOLID SNAKE

6.1.2021 00:07:48

0
Frostpunk ve The Crew 2 çok güzel oyunlar. Her ne kadar bölge sınırlaması olmadan bu sistem kullanılsa da direk olarak Türkiye desteği gelse çok daha iyi olacak. Türk ve Brezilyalı oyuncular çok istiyor bu sistemin direk gelmesini.

TheNewAtilla

5.1.2021 21:18:18

0
Sony beyimiz zahmet olmazsa şu mereti trye ve mobile getirir misin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız