Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bryan Cranston, Better Call Saul'un Final Sezonunda Yer Almak İstediğini Söyledi

 
21. yüzyılın en iyi dizilerinden biri olan Breaking Bad'in başrolü Bryan Cranston, Walter White rolüne dönmek istediğini söyledi.
 
The One and Only Ivan animasyonunun tanıtımına katılan Bryan Cranston'a Better Call Saul'da yer alıp almayacağı ve bunu isteyip istemediği soruldu. Kendisi ise "Dizinin yapımcıları Vince Gilligan ve Peter Gould yer almamı isterlerse bir saniye bile düşünmem katılırım. Ancak şu an için böyle bir şey gerçekleşmedi, bekleyip göreceğiz. Bir sezon daha var." cevabını verdi.
 
Better Call Saul da en az Breaking Bad kadar başarılı bir dizi. Hatta bazılarına göre Breaking Bad'ten daha başarılı bir dizi. Düzgün bir şekilde karakteri diziye ekleyebilirlerse kimsenin olumsuz bir şey diyeceğini sanmıyorum. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri breaking bad walter white better call saul Bryan Cranston
Maisie Williams'ın Başrolünde Olduğu Korku Filmi The Owners'dan Fragman Paylaşıldı Game of Thrones Normalde Animasyon Olacakmış, Ancak George R.R. Martin Son Anda Vazgeçmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.8.2020 13:11:36

0
Kesinlikle muhteşem bir dizi. Olay örgüsü ve senaryo o kadar iyi tasarlanmış ki Vince Gilligan'ın ustalık eseri diyebilirim.

Nikomer

10.8.2020 21:36:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three Bana göre Breaking Bad'den daha iyi değil. Breaking Bad'den daha iyi denebilecek çok az dizi var. Bu arada umarım dizide oynar.
Better Call Saul, Vince Gilligan' ın ustalık eseri diyebilirim. Breaking Bad' in ekmeğini yemeğe çalışan bir dizi gibi zannetmiştim ilk duyurduklarını görünce fakat dizi, Breaking Bad' in hiç mi hiç altında kalmıyor hatta çoğu dramatik sahnede ve olay bağlamasında ilk BB' nin bile üzerine çıkıyor. Tabi bu benim şahsi fikrim. Breaking Bad ilk göz ağrımız :)

BSC Misafiri

10.8.2020 18:37:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three Bana göre Breaking Bad'den daha iyi değil. Breaking Bad'den daha iyi denebilecek çok az dizi var. Bu arada umarım dizide oynar.
Gayet net, Bcs > bb dir. Diziye bi başlıyosun ilk dakkadan seni son dakkaya ışınlıyor. O kadar ki akan bir dizi bcs. Adamlar bb de yapamadıklarını bu dizi de yaptı, bb yi bb yapan gustavosu michael, nachosu, salamancaları daha ön planda. Walter yine beleş emmy peşine düşmüş anlaşılan. Başka türlü haber olup gündem olamıyor çünkü.

Manhunt Three

10.8.2020 15:25:10

+1
Bana göre Breaking Bad'den daha iyi değil. Breaking Bad'den daha iyi denebilecek çok az dizi var. Bu arada umarım dizide oynar.

Jack Rabbit Slims

10.8.2020 13:28:46

+3
quote:

Better Call Saul da en az Breaking Bad kadar başarılı bir dizi. Hatta bazılarına göre Breking Bad'ten daha başarılı bir dizi.
Ben o bazılarındanım. Gerçekten bu kadar üst seviye iki dizi yapmak, kaliteyi hiç düşürmemek büyük başarı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız