Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maisie Williams'ın Başrolünde Olduğu Korku Filmi The Owners'dan Fragman Paylaşıldı

 
Hermann and Yves H.'in Une Nuit de Pleine Lune isimli çizgi romanından esinlenen korku filmi The Owners'dan yeni fragman paylaşıldı.
 
Filmin yönetmenliğini Julius Berg üstleniyor. Senaristliğini ise Julius Berg ve Mathieu Gompel üstleniyor. Film 4 Eylül'de hem dijital olarak satışa sunulacak hem de vizyona girecek. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Filmin başrolünde ise Game of Thrones dizisinde Arya Stark rolü ile tanınan Maisie Williams bulunuyor. Diğer oyuncular ise şöyle: Sylvester McCoy, Rita Tushingham, Jake Curran, Ian Kenny ve Stacha Hicks. 
 
The Owners, bir grup gencin hırsızlık yapmak için girdikleri evde, evin sahipleri tarafından yakalanmalarını ve işlerin korkunç duruma dönüşmesini konu alıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri the owners korku filmi konusu oyuncular ne zaman fragman yayın tarihi
Terry Pratchett'ın Yarattığı Diskdünya Serisine Ait Olan "The Watch" Dizisi Ertelendi Bryan Cranston, Better Call Saul'un Final Sezonunda Yer Almak İstediğini Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.8.2020 10:09:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ve zaten olmayan kariyerinin sonunun başlangıcı da başlamış olur. Bir bu bi de diğer starkımsı şımarık kendini bi şey sanan sophie oyunucumsu da aynı kaderi paylaşacak. Azalarak bitin.
Nasıl bir nefrettir bu ya. Çok garip insanlar var.

BSC Misafiri

10.8.2020 13:35:32

0
Ve zaten olmayan kariyerinin sonunun başlangıcı da başlamış olur. Bir bu bi de diğer starkımsı şımarık kendini bi şey sanan sophie oyunucumsu da aynı kaderi paylaşacak. Azalarak bitin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız