Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bravely Default II ve Monster Hunter Rise'dan Yeni Fragman Yayınlandı

Nintendo, bugün düzenlediği Ninendo Direct sunumunda, Bravely Default II ve Monster Hunter Rise'dan yeni fragman paylaştı.
 
Square Enix'in sıra tabanlı rol yapma oyunu Bravely Default II 26 Şubat'ta Switch için çıkacak. Bravely ve Octopath Traveler'ın arkasındaki ekipten gelen oyunda oyuncular dört yeni kahraman ile yeni bir dünyaya adım atacak. Yeni bir dünya, yeni bir hikaye, yeni Heroes of Light ve orijinal Bravely Default oyunun müziklerini besteleyen Revo'dan (Sound Horizon / Linked Horizon) yeni müzikler içerecek.
 
 
 
Capcom'un aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise ise 26 Mart'ta Switch için çıkış yapacak. Monster Hunter Rise, eşsiz kültürü ve yenilikçi av teknolojileriyle ziyaretçileri kendine çeken dağ bölgesi Kamura Village'da geçecek. Wirebug adlı grappling hook gibi yeni oynanış mekanikleri, üstüne binip sürebileceğiniz köpek yoldaş Palamute'lar ve avlanabilir yeni canavarlar ile birlikte Rise seriye çeşitli yenilikler getirecek. Tek başınıza veya en fazla dört kişiye kadar local veya online co-op olarak ava çıkabileceksiniz.
   

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Mario Golf: Super Rush Switch için Duyuruldu Hyrule Warriors: Age of Calamity için Expansion Pass Duyuruldu

BSC Misafiri

18.2.2021 12:50:30

0
Süperler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız