Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bourne Ascendancy, İptal mi Edildi?


 
     Geçtiğimiz yılın başında duyurulan fakat üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen sesi soluğu çıkmayan Bourne Ascendancy, iptal mi edildi?
 
     Uzun süre haberini alamadığımız oyundan ilk detay geçtiğimiz Ekim ayında gelmiş ve Darkness ile Chronicles of Riddick oyunları ile hatırlayacağımız Starbreeze Studios'un ses yönetmeni olan Carl Vikman, katıldığı bir söyleşide yeni oyunun adının Bourne Ascendancy olacağını belirtmişti.

     Los Angeles Times'ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir raporuna göre yeni Bourne oyunu iptal edilmiş olabilir. Raporda, Starbreeze Studios'un EA Games ortaklığı ile yaptığı iki oyundan birinin iptal edildiği ve bu oyununda muhtemelen yeni Bourne oyunu olduğu belirtilmiş.

     Bu açıklamayı bir kenara bırakacak olur ise EA Games ve Bourne serisinin haklarını elinde bulunduran Ludlum Estate arasında görüşmelerinde devam ettiği belirtiliyor. Yani oyun iptal olsa da bu görüşmeler sonucu pozitif bir sonuçta çıkabilir. 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bourne Ascendancy starbreeze studios ea games
Yakuza 4, Japonya'da Lider The Witcher 2 Hakkında Yeni Açıklamalar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bourne Ascendancy
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız