Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands'ın İlk Yaması Yayınlandı

Son dönemin en farklı yapımlarından birisi olan Borderlands'ın ilk indirilebilir içeriği ise 24 Kasımda yayınlanacak.
Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan ve çok farklı bir oynanış vaat eden Borderlands'ın yapımcı firması olan Gearbox Software, oyunlarının 2009 yılının en çok satan yeni IP'si olduğunu açıkladı.
 
Oyunlarının yakaladığı bu başarıdan oldukça memnun olduklarını söyleyen Gearbox Software başkanı Randy Pitchford, oyunun satış rakamlarını da açıkladı. 
 
Uncharted 2 ve Wii Fit Plus ile birlikte Ekim ayının en çok satan oyunlarından biri olan Borderlands'ın 545.000 adet satıldığı açıklandı.
 
Ayrıca FPS ve RPG türlerini birleştirerek yepyeni bir oynanış vaad eden ve dört kişilik oyun modu ile dikkat çeken Borderlands'ın ilk yaması yayınlandı.
 
NVidia'nın 3D teknoloji desteğinde özellikle gölgelerdeki etkileri arttırmakla birlikte oyundaki level sistemi, çoklu oyuncu modlarındaki ve grafiklerde meydana gelen bazı hataların giderildiği 180 MB boyutundaki ilk yamayı indirmek için tıklayınız.
 
Borderlands'ın artılar eksiler videosunu ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Borderlands 2K Games Gearbox Software PS3 xbox360 PC
Super Half Life Bros Avatar'ın PC Demosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız