Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ın Potansiyel Satışı Söz Konusu: Kim Satın Alacak?

 
 
Embracer Group bünyesinde bulunan ve Borderlands serisinin geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Gearbox Entertainment, konuya aşina üç kişinin Reuters'a verdiği bilgiye göre satışa açık durumda. Bu kapsamda stüdyo başka bir firmanın bünyesine dahil olabilir.
 
Gearbox Entertainment için çeşitli açıklamalar yer alıyor
 
 
 
Konuyla alakalı üç kişiden ikisi, Embracer Group'un ilk olarak Şubat 2021'de satın aldığı Gearbox Entertainment'ı satın almak isteyen üçüncü taraflara ilgi gösterdiğini aktardı. Embracer Group'un bu satışı araştırmak ve değerlendirmek için Goldman Sachs ve Aream & Co. ile çalıştığı bildiriliyor. Üçüncü tarafların satın alım ilgisine rağmen kaynaklar anlaşmanın gerçekleşmeyebileceği konusunda da uyarıyor.
 
Diğer taraftan hem Embracer Group hem de Goldman Sachs'tan temsilciler, Reuters ile temasa geçti ancak burada yorum yapmaktan kaçındı.
 
Haziran ayında Embracer Group geniş çaplı bir yeniden yapılanma programını duyurdu. Bu kapsamda işten çıkarmalar yapıldı, birçok stüdyo kapatıldı ve çeşitli oyun projeleri iptal edildi. O günden bu yana çok değişikliğin olduğu süreçte Saints Row geliştiricisi Volition da 30 yıllık faaliyetin ardından kepenk indirdi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Borderlands 2K Games Gearbox Software PS3 xbox360 PC
Aksiyon Oyunu Savant: Ascent REMIX, PC için 29 Eylül'e Ertelendi Elden Ring için Bloodborne'dan İlham Alan Yeni Bir Mod Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız