Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands Takipçilerine İyi Haber

   
 
     2K Games
ve Gearbox işbirliği ile PC, PS 3 ve Xbox 360 için piyasada bulunan fps - rol yapma oyunu Borderlands için bir 'yılın oyunu' paketi hazırlandığı duyuruldu. Gearbox Software' ın twitter sayfasında yaptığı açıklamaya göre paketin içeriği şöyle olacak:
 
     *Borderlands (Oyun)
     *Yayınlanmış olan tüm indirilebilir içerikler (The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx ve Claptrap's New Robot Revolution)
     *Daha önce yayınlanmamış yepyeni bir harita (Her üç platform için)
 
     Ekim ayında piyasada olması beklenen Borderlands Game of the Year Edition' ın fiyatının ne olacağı henüz kesin değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Borderlands 2K Games Gearbox Software PS3 xbox360 PC
Ubisoft PAX' de Boy Gösterecek God of War: Ghost of Sparta'nın Kapak Resmi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Doppelgangbanger

28.7.2012 23:53:38

0
Game of the Year versiyonunun içeriğini araştırmam iyi oldu. Yoksa oyunun tüm DLCler'ini ve ekstra olarak da bu versiyonunu alacaktım. Oyun bende 2009'dan beri duruyor ama bitirmek nasip olmadı. Ben de baktım Claptrap's New Robot Revolution ve Game of the Year versiyonu çıkmış falan. Bunların ayrı oyunlar olduğunu sandım ben, DLC olduğunu bilmiyordum. Bu sayede bunu da öğrenmiş oldum. Şaşırdım yani, ben oyunun diğer DLCler'ini almadan yenileri çıkmış. Şimdi de Borderlands 2 çıktı. Neyse bir ara başlayacağım oyunlara.

volkan_hto

31.8.2010 07:07:03

0
Ya yeni ek paket çıkıyomuş haber vermiyosunuz:D Bu arada 2009 oyununun 2010da GOtY olarak çıkması da ayrı bişey:D Çok güzel oyun bu arada herkese öneririm

BSC Misafiri

31.8.2010 00:50:49

0
Şu ana kadar oynadığım oyunların içinde en iyilerden birisidir Borderlands. Böyle kaliteli oyunların yaşaması gerçekten çok güzel. Özellikle The Secret Armory of General Knoxx dlc'si sanki başlı başına bir oyun kadar uzundu.

LostPower

30.8.2010 23:55:39

0
YA bu oyuna paramı verilir allah askına ,yaratıkların her birini öldürmek için köşe bucak mermi arıyorsunuz ölümsüzler sanki saçma sapan bir konuya sahip bir oyun herseyi bedava olsa neeye yararki..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız