Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bodycount Çıkış Tarihine Kavuştu

Black'te olduğu gibi yeni oyunumuzda parçalanma ve patlama efektleri etkileyici duruyor.
 
     Geçtiğimiz neslin sonlarına doğru oyun dünyasına bomba gibi düşen Black'in ardından pek çok oyuncu yeni nesilde bir devam oyunu bekledi ancak Criterion Games bunun olasılık dışı olduğunu söyleyerek hevesleri kursakta bırakmıştı.
 
     Ancak Black'in yapımında önemli rol oynayan kemik kadro, Codemaster çatısı altında toplanarak Bodycount isimli FPS oyunu için çalışmalarına başlamıştı. İsim olarak olmasa da, içerikğiyle Black'in devamı niteliğinde bir yapım havasında karşımıza çıkmaya hazırlanan Bodycount, beklenen çıkış tarihine de kavuştu. Buna göre Amerika'da ağustos ayı sonlarına doğru raflarda yer edecek olan oyun, Avrupa çıkışını 2 eylül tarihinde gerçekleştirecek.
 
     Online co-op ve farklı türden multiplayer modlarına ev sahipliği yapacak olan Bodycount, E3 2011'de hiç çıt çıkarmamıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Bodycount Criterion Games Codemasters PS3 Xbox 360 Stuart Black
BSC Editörleri Sahada! Motorstorm: Apocalypse'nin MP Demosu Yayında

Simulakrum

29.6.2011 13:02:46

0
Black'in devamı niteliğinde diye geçiyor ama daha Black'ı bitiremedim e yapacağım şimdi? :D Yok şaka yapıyorum da gerçekten etkileyici gözüküyor. Peki biliyor musunuz black gibi reel mi olacak yoksa doğa dışı olaylar da olacak mı bu oyunda?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bodycount
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız