Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bodycount Yapımcısı Kapanmak Üzere

Bodycount ile ilgili izlenimlerinizi bekliyoruz.
 
    Codemasters, Bodycount'u geliştiren ve otoriteler tarafından beğeni ile karşılanmayan Guildford stüdyosunun kendilerine 'kapatma' teklifinde bulunduğunu açıkladı.
 
    Operation Flashpoint serisini de geliştiren firma, Bodycount'tan çok kötü inceleme skorları almıştı. Metacritic'te inceleme skoru olarak %51'lerde gezinen oyun için Guildford stüdyosu eleştiri yağmuruna tutuldu.
 
    Görüşme periyodu bugünden 30 güne kadar sürecek. Eğer stüdyo kapanırsa 66 personel bundan etkilenecek.  Codemasters ise bundan sonra FPS oyunu yapmak yerine milyonlarca takipçisi olan yarış serileri DiRT, Formula One ve Grid gibi oyunlara odaklanacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 stüdyo kapanma guildford stüdyosu Bodycount Criterion Games Codemasters PS3 Xbox 360 Stuart Black
Codename D'nin Gerçek İsmi Duyuruldu Yapım Aşamasına Geçilen 70 Vita Oyunu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

15.9.2011 02:51:13

0
bu donemde fpslerın populer olup fazla satması nedenıyle boyle bir işe kalkışmış olabılırler ama herkezın borusu kendı çöplugunde öter...sen fps yapamıyorsun.. yarış yapabılıyorsun ..git yarış yap ozaman... fps yapmayı bilende fps yapsın ki bizde boyle oyunlar gormeyelım

CodeMachine

14.9.2011 16:44:15

0
Ellerinde Grid gibi bir oyun varken bu oyunun devamını çıkarmak yerine beyhude işlerle uğraştılar. Şimdiye grid 2 çıkmış olsaydı maddi olarak çok daha rahat olurlardı.

Armag3d0N

14.9.2011 15:56:43

+2
Operation Flashpoint DR'deyi ne ümitlerle bekledim konsol sürümü çöp çıktı.Codemasters FPS oyunu yapmayı bırakmalı, elinde ki FPS oyunlarının isim haklarınıda başka yapımcılara satmalı.Eğer bu kafayla giderlerse çok zarar ederler.

SOLID SNAKE

14.9.2011 15:39:45

0
Operation Flash Point in Son çıkan 2 oyunuda kötüydüki, FPS de bi değişime gitmeleri lazım Hem Codemasters ın hemde Stüdyolarının.

Catimen

14.9.2011 15:23:36

+2
Tam da istediğim şey Codemasters olabildiğince yarış oyunlarına yüklesin bi zahmette grid 2'yi çıkarsın. :)

Project Scorpio

14.9.2011 15:06:24

+3
Şimdi kapatılması kötü olur malum orada ekmek yiyen insanlar var ama adama sorarlar arkadaş o Bodycount nasıl bir oyundur diye resmen Codemasters'ı utandırdı herifler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bodycount
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız