Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blur'un Kariyer ve Power-up Tutorial Video'ları

 
    Split/Second ile birlikte en sıradışı yarış oyunlarından biri olarak gözüken Blur ile ilgili 2 Tutorial (Eğitim) video'su gözler önüne serildi. Oyundaki kariyer sistemi ile power-up'ların kullanımı bu 2 video'da anlatılıyor.
 
    Özetler olursak, ilk video'da da izleyebileceğiniz üzere Career (Kariyer) modda, Lights ve Fans elde ederek sırasıyla yeni "event"ler ve yeni arabalar açıyoruz. Career modunun rakiplerinizi alt edip onların araçlarını çalabileceğiniz bir mod olduğu belirtiliyor.
 
    Power-up'lar ise bildiğimiz power-up'lar. Aslında pek anlatılmaya ihtiyaçları yoklar. Yarış esnasında onların üzerinden geçip kazanmaya çalışıyorsunuz ve rakipleriniz üzerinde kullanabiliyorsunuz
 

    Bizarre Creations tarafından yapılan Blur, PC, Xbox 360 ve PC için çıkışını yapacak. Aşağıda ilki Career Mod, ikincisi Power-up ile ilgili olmak üzere yeni tutorial video'larını izleyebilirsiniz ;












Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak blur Bizarre Creations yarış araba pc ps3 xbox360 power-up kariyer
EPIC "Unreal Engine 4 Sıradaki Neslin Lideri" Nier DLC'sinin Ayrıntıları Belli Oldu

BSC Misafiri

12.6.2015 19:38:55

0
ben blur cd si alsam online oynayabilirmiyim acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blur
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız