Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard'ın MOBA Oyunundan İki Oynanış Videosu!


    Warcraft, Diablo ve StarCraft evrenlerini bir araya toplayan MOBA oyunu Heroes of the Storm, ilk başta StarCraft II'ye bir mod olarak geliştiriliyordu. Sonrasında Free to Play bir oyun tarzına bürünen Heroes of the Storm'dan iki adet oynanış videosu yayınlandı.
 
    Birbirinden farklı iki maçın gösterildiği bu videolarda oyunun nasıl bir şeye benzediğini daha iyi anlayabiliyoruz. Hatırlarsanız Blizzard, daha öncesinde Heroes of the Storm'un casual tarzda bir oyun olacağından bahsetmişti. Bu videolara baktığımızda, gerçekten de League of Legends'dan bile daha hafif bir yapıyla karşılaşıyoruz.
 
    Videoya baktığımızda Heroes of the Storm'un oyun sistemi rakipleri LoL veya DotA'ya nazaran çok daha farklı görünüyor. İki farklı koridorun yer aldığı oyunda farklı harita görevleri de bulunuyor.
 
    Bunun haricinde, ilk seviyelerden başlayarak tamamen PvP'ye odaklanan oyunun sisteminde karaktere özel seviye sistemi bulunmuyor. Seviye sistemi takıma bağlı olarak işliyor. Yani takım seviyesi 2 olduğunda, o takımdaki bütün karakterler de 2. seviyeye gelmiş oluyor. Ek olarak altın sistemi de oyunda takım bazlı olarak işliyor.
 
Yayınlanan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard dota blizzard dota starcraft blizzard all-stars blizzard allstars heroes of the storm
Playstation 4 Fiyat Manipülasyonu İddiaları Modern Warfare 3'ün Türkçe Dublaj Yaması Çıktı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

26.12.2013 00:44:00

0
cıksın bunuda denerız artık

BSC Misafiri

26.12.2013 00:02:32

0
2 videoyu da izledim bence haritalar çok güzel, yan görevler ve takım leveli de güzel. Ama item olmaması, karakter leveli olmaması kötü. Karkter sayısı zamanla artar diye tahmin ediyorum. Hearthstone'u bekliyorum Magic the Gathering'in beleşi gibi olacak anladığım kadarıyla (zaten sırf MTG'ye benzediği için bekliyorum), ama tasarımdar baya dandik duruyor yegane sıkıntım o. Ya alında şu Moba işini EA nasıl keşfetmedi hayret. Aslında Spore'dan çok güzel Moba olur. Herkes kendi sporelarını yartır, oyun içinde kazandığımız puanlarla sporelara koyulabilen skilleri unlock ederiz falan (karakterler arasında denge olması için koyulan her özelliğin bir -'si deolur). İtem olarak da tribal veya space evresindeki karakter giydirmedeki şeyler olur (yerlerini önceden belirlerizki oyun içinde onunla uğraşmaylım). Benceçok güzel olur.

Akasha_Ether

25.12.2013 23:46:42

0
" Seviye sistemi takıma bağlı olarak işliyor. Yani takım seviyesi 2 olduğunda, o takımdaki bütün karakterler de 2. seviyeye gelmiş oluyor. Ek olarak altın sistemi de oyunda takım bazlı olarak işliyor." bu sistem çok sakat... şöyle ki; A takımı B takımına göre toplam kill sayısında 5-10 fark sağlaması tüm takımın level ve item olarak diğer takımdan üstün olmasına sebep olacak ... çoğu oyun erken bitecektir çünkü moba tarzında üstünlük, daha fazla üstünlük getiriyor

BSC Misafiri

25.12.2013 21:29:34

-1
Güzel yapmış blizzard. Hep dümdüz 3 sıralı aynı haritayı millete oynatmak yerine yaratıcılığını göstermiş.

gokuba

25.12.2013 19:47:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bende Blizzard ayrı bir MOBA yapacak dediklerinde heyecanlanmıştım,
Blizzard'ın moba filan yapmakla ilgilenmiyor, karın ağrısı var dota 2 gibi emek verilen bir yapım neden kendi bünyesinde değil? Neden kendi platformunu kullanarak böyle kitlelere hitap eden bir yapım kendisine ait değil... Buna içerliyor sıkıntısı bu! Belki diye kolları sıvayarak hiç bir şey berecemezler yolu alan almış. Yıllarca üzerinde çalışılmış, testlerden geçmiş ve emek harcanmış dota nın kendi türünde başka bir rakibi yok. Karın ağrısı nedeni gayet basit icefrog ve arkadaşları it gibi dota ile uğraşırken ve warcraft alt yapısında olduğu için blizard neden gidip çocuğa para harcasın zaten kendisi için çalışıyor mantığını güdüyordu en ufak destekte bulunmadı arka çıkmadı. Valevede at binenin moduyla işe girişince karın ağrıları başladı bu şunu gösterir blizardın imajı 5 senede oyun yaparım ama adam gibi yaparım dan minimum emek maximum gelire dönüştü blizardın artık bu olduğunu görün yada sağılmaya razı olun seçim sizin.

BSC Misafiri

25.12.2013 16:06:52

0
Bende Blizzard ayrı bir MOBA yapacak dediklerinde heyecanlanmıştım, değişik şeyler barındırdığı kesin ama Pudgeun hooku şurada ne arıyor allasen? Dotadan daha derin bir oyun olacaksa eğer şu hero sayısı, itemsızlık ve 2 lane oyunu tamamen basitleştirir. He diyorsanız Blizzard zaten basit bir oyun sunup kitleyi arttırmak istiyor, buna denebilecek bişey yok. Bunu da Smite Dota LoL HoN ve Guardians of Middle Earthde hatırı sayılır vakit geçirmiş bir insan olarak söylüyorum, iki günlük MOBAcı diye yorum yapmayın diye belirtmek istedim

cemmedagon

25.12.2013 12:19:09

+3
Veletin biri yine eksiye boğmuş milleti.Blizort halt etmiş, bu ne rezilliktir ya, şaka gibi bişey, nerde o eski Diablo 2 Warcraft 3, nerde bu... blizzard anca kart oyunları falan çıkarsın, yakında starcraft ville çıkar , zerg yetiştiririz tarlada facebookta...

michael01

25.12.2013 10:37:44

0
kart oyunu bundan daha güzel!!

Dovahkiin

25.12.2013 08:39:10

0
Hitap ettiği kesim akvaryum balıkları falan heralde. Farm yok, push yok, laning yok, item yok. Toplanıp savaşa girmekten ibaret olan sığ bir aksiyon oyunu. Strateji demek bile hakaret buna. Warcraft karakterlerinin çoğu dota'da da olduğu için o yönden de bir çekiciliği yok. Bir de 60$ fiyat biçer buna aç gözlü blizort tam olur.

baco08

25.12.2013 03:46:09

-3
sektör büyüdük sonra oyunlar da büyüyo. dota 2 lolden daha ayrıntılı o yüzden daha class bi oyun. lol dota 2 den daha kolay olduğu için daha eğlenceli ve çoğunluk toplayabiliyor . ben ikisini de severek oynuyorum mekanik ayrı (bide smite var onuda oynuyorum severek çnkü onnda mekanik bambaşka) . ama guardians of middle earth geldi heroes of newerth var bide bu gelior. bence yapmasınlar moba artık. farklı tarz yapmaya çalışsınlar . denesin şu blizzard bikere de fps yada tps bişeyler. ubisoftu tebrik etmek lzım her tarz oyun çıkarmaya ugrasiyor adamlar just dance die bir oyun yapiyorlar kinect için mesela. farklı uğraşıyorlar. bence blizzard ve blizzard gibi çok büyük şirketler böyle yapınca kendilerini küçük düşürüyorlar. spora yeni oyunlar getirmek gibi bu. futbol la basketbol lider işte tenis sevenler çok motor sporları seven çok . niye motorla topu birleştirme yoluna gidiyor şirketler anlamadm ... umarım anlaşılmışımdır :) teşekkürler

RedTurkei

25.12.2013 02:52:39

+1
spelleri taktikleri görmeden konusuyonuz. boş iş yapmaz blizzard aha da bu adam yazdı dersiniz.. tabi alışmısız dotadan loldan çökünce öldürmeye

BSC Misafiri

25.12.2013 02:23:40

+1
bu değil dota ya anca dota nın diretide moduna rakip olur. bildiğin diretide olmuş bu. hayalet gemi roshan, altınlar şeker. altını vermezsen senin takımını öldürüyor.

BSC Misafiri

24.12.2013 23:45:15

0
Abi sürüyle online oyun çıkıyo, ne zaman dır pc'ye adam akıllı action rpg ya da hack n slash çıkmıyo....

gokuba

24.12.2013 23:39:06

0
blizard artık oyunları insanlara bir şey katmak yada bir deneyim sunmak için yapmıyor sanki bir kitabı okumanın verdiği lezzeti ve deneyimi sunan oyunlar artık çok nadir buulunuyor. Şu an oyun sektöründe otomatik giydirme modeller üzerine bir sistem kurulmuş durumda geçirip geçirip modellemeleri önünüze koyuyorlar çocuklarda iştahla abi grafiklere bah eahahe modunda oynuyor ama yazılımdan bir haberler çünkü yazılımı basit bir hale sokamazlar yazılım emek ister test süreleri ister üzerinde daha fazla çalışmak ister oyunu kaliteli yapan yazılımdır ufak detaylar daha gerçekçi deneyimler vs Bu blizard gibi anlayışını kaybetmiş firmalar artık oyuncuların gözünden düşmeli çünkü siz onların gözünden çoktan düştünüz devir artık oyun devri değil pazarlama devri oyun içim oyun yapılmıyor pazarlama için oyun yapılıyor buda daha iyi grafikler ama içini neyle doldurursan doldur demek. diablo 3 işte tam da böyle bir oyun, içi bomboş ama animasyonlarıyla ve trailerlarıyla cebinizi boşaltmış bir oyun...

BSC Misafiri

24.12.2013 23:21:06

+3
MOBA'da paranın çok olduğunu gören geliyor. Oyunculuk nereye gidiyor böyle merak ediyorum....

legend104

24.12.2013 23:15:07

+2
moba çöplüğüne hoşgeldiniz.

[__Zahid__]

24.12.2013 23:15:04

-2
legoflecıt varken oynanmaz bu
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heroes of the Storm
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız