Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blade of Darkness artık PS5, PS4, Xbox Series ve Xbox One için mevcut

 
 
Yayıncı SNEG, hack and slash aksiyon oyunu Blade of Darkness'ın artık PlayStation Store üzerinden PlayStation 5 ve PlayStation 4 için ve Microsoft Store üzerinden Xbox Series ve Xbox One için 14,99 dolar karşılığında (Türkiye'de 149,00 TL) mevcut olduğunu duyurdu.
 
Blade of Darkness ilk olarak 21 Şubat 2001'de PC için piyasaya sürüldü ve ardından 24 Kasım 2022'de Nintendo eShop üzerinden Switch yayınlandı. PC oyuncuları oyunu ayrıca Steam ve GOG üzerinden de satın alabilir. 
 
Oyunun yenilenmiş sürümü 2021'de yayınlandı
 
 
 
Günümüz teknolojileri için güncellenen (yenilenmiş sürüm 2021'de yayınlandı) Blade of Darkness'ın PC sürümü, oyunculara klasik dövüş mekaniklerini ve rol yapma öğelerini sunmayı amaçlıyor. Blade of Darkness'ta oyuncular dört karakterden birinin rolünü üstleniyor. Her karakterin kendine özel güçlü ve zayıf yönleri bulunuyor. 
 
Bu güncellenmiş sürüm (PC) geniş ekranı ve 4K çözünürlüğü destekliyor. Ayrıca yeni ekran ayarlarına ve kararlılık iyileştirmelerine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Blade of Darkness artık şu anda PC'nin yanı sıra  PlayStation 4, PlayStation 5 Xbox One ve Xbox Series için mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Blade of Darkness
Psikolojik korku oyunu Stray Souls duyuruldu System Shock Remake için sistem gereksinimleri açıklandı

BSC Misafiri

16.3.2023 16:28:05

0
Bekle beni Tukaram, birkez daha bitireceğim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blade of Darkness
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız