Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psikolojik korku oyunu Stray Souls duyuruldu

 
 
Yayıncı Versus Evil ve geliştirici Jukai Studio tarafından biz oyun severlere sunulacak olan psikolojik korku oyunu Stray Souls duyuruldu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkış yapacak. Oyunun bu baharda yayınlanması planlanıyor.
 
Klasik bir korku deneyimi bizleri bekliyor
 
 
 
Türün klasiklerinden ilham alan psikolojik korku oyunu Stray Souls, üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde aksiyon ve korku unsurları bulunacak ve kabusların hakim olduğu bir dünyaya giriş yapacağız. Oyunda ormanlarda ilerleyebilecek, evlere giriş yapabilecek ve farklı bölgelere adım atabileceğiz.
 
Tuhaf ve korkunç yaratıkların yer alacağı oyun içerisinde korku oyunlarının klasiği bulmaca sekansları da bizlere sunulacak. Çeşitli bulmacaları çözebileceğimiz, sırları açığa çıkarabileceğimiz ve diğer yandan da hayatta kalmaya çalışacağımız Stray Souls'da psikolojik bir korku deneyimi elde edeceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku pskiolojik Stray Souls
Focus Entertainment, Atlas Fallen için yeni oynanış fragmanı yayınladı Blade of Darkness artık PS5, PS4, Xbox Series ve Xbox One için mevcut

fantastik17

17.3.2023 10:43:19

0
Dh Uygulamada , buradaki konu içerikleri neden gözükmemekte ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız